Şimdi Ara

Krasiç'e Ne Oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Orijinalden alıntı: devito

Aykut hocaya biraz güvenin. Adam demekki yeterli görmüyor. 2 sene adamı istedi. İyi olsa neden oynatmasın. Onunda sırası gelicek.

Daha birkac hafta once Aykut gitsin diye ayaga kalkmistiniz simdi Aykut hocaya guvenin moduna mi girdiniz :)))

Ah siz Fenerliler... :)))

Ben çok yazmam. Genelde yazılan yorumları okumayı daha çok seviyorum. Aykut hoca gitsin gibi bir laf ağzımdan çıkmadı. Genelde istikrardan yaznayım. Sadece fb için değil her takım için böyle olmalı. Fb taraftarının genelı böyle düşünüyor diyorsan bunda haklısın.

Yok hocam sizin icin kurmadim o cumleyi. Sizi alintilamisim kusura bakmayin muatap olmak istedigim kisi siz degilsiniz yani genel olarak Fenerbahceliler. Cok iyi hatirliyorum o zamanlar acilan konulari ama takim 3-5 mac kazaninca geneli 180 derece döndü.

Tekrar ediyorum sizinle ilgili birsey demek istemedim yanlis anlasildiysam affola :)

Anladım dostum, dediklerinde son derece haklısın. Maalesef taraftar grubu olarak biraz sabırsızız. Gercı turk ınsanın yapısı bu. Hep en ıyı olucaz ama hemen olucaz. Zaman sure önemlı degıl. Çogu taraftarda maalesef skor taraftarı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.