Şimdi Ara

Krampon Tavsiyesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Krampon Tavsiyesi: En İyi Seçimleri Keşfet

Futbol oynamak için yüksek performanslı kramponlar arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu kılavuzda, piyasadaki en iyi krampon önerilerini bulacaksınız.

Krampon seçerken göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli faktör vardır. Öncelikle, oynadığınız zemin türünü dikkate almalısınız. Çim sahalar, sert zeminler ve sentetik sahalar için farklı krampon türleri gerekir. Ayrıca, oyun stilinizi ve ayak yapınızı da düşünmelisiniz.

Çim Sahalar İçin Krampon Önerileri:

• Nike Mercurial Vapor 15 Elite
    • Adidas X Speedportal.1
    • Puma Ultra Ultimate

Bu kramponlar, çim sahalarda mükemmel çekiş ve hız sağlar. Uzun bıçaklı kramponları vardır ve hafiftir, bu da hızlı hareket etmenize olanak tanır.

Sert Zeminler İçin Krampon Önerileri:

• Adidas Copa Sense.3
    • Nike Tiempo Legend 9 Academy
    • Mizuno Morelia Neo III Beta

Sert zeminler için kramponlar, daha kısa bıçaklara ve daha dayanıklı malzemelere sahiptir. Ayakkabılarınızı aşırı aşınmaya karşı korurlar ve sert yüzeylerde denge sağlarlar.

Sentetik Sahalar İçin Krampon Önerileri:

• Nike Phantom GT2 Elite
    • Adidas Predator Freak.1
    • Puma Future Z 1.1

Sentetik sahalar için kramponlar, hem çim hem de sert zemin kramponlarının özelliklerini birleştirir. Bıçakları çim sahalar için yeterince uzundur, ancak sert zeminlerde dayanıklılık sağlamak için yeterince kısadır.

Oyun stiliniz de krampon seçiminizi etkilemelidir. Hızlı forvetler hafif ve çevik kramponlara ihtiyaç duyarken, defans oyuncuları daha fazla destek ve koruma sağlayan kramponlara ihtiyaç duyar. Ayak yapınız da önemlidir. Bazı kramponlar dar ayaklar için tasarlanırken, diğerleri daha geniş ayaklar için daha uygundur.

Kramponlarınızı seçtikten sonra, doğru şekilde bakmanız önemlidir. Kramponlarınızı her kullanımdan sonra temizleyin ve kurulayın. Bıçakları düzenli olarak değiştirin ve kramponları aşırı aşınmadan koruyun. Bu ipuçlarını takip ederek kramponlarınızın uzun ömürlü olmasını ve en iyi performansı sergilemesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne alırsan al Nike Al.
  • 380 liraya aldığım nike 3. maçta patladı kullanıcı hatası dediler iade almadılar adidas aldım 1 yıldır sadece boyası attı haftada 2 maç yapıyorum bence adidas al
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    knk tiempo galiba hücum oyuncularına hitap etmiyor. vardı benim tiempom ama şutlar iyi değil tiempoda kendimden biliyorum.
  • Puma alayım diyorum ya üste de dortmund pumayı çekerim şekil olur ne dersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASK TAVSİYESİ / nasıl fikir ?
    10 yıl önce açıldı
    Mikrofon Tavsiyesi (YARDIM)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nitrocharge al bence 2 yada 3 iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercurial al benim favorim o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olympooos kullanıcısına yanıt
    tiemponun şutları iyi değil mi ? Dostum yanlış hatırlıyor olmalısın. Şahsen kullanan birisi olarak söylüyorum tiempo en kailtelilerden birisidir.

çok öncelerden aldığım adidas f50+ ve tiempo duruyor hangisi diye sorarsan açık ara tiempo, f50+ da zaten nike vapor serisine rakipti hatırladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olympooos

knk tiempo galiba hücum oyuncularına hitap etmiyor. vardı benim tiempom ama şutlar iyi değil tiempoda kendimden biliyorum.

Mercurial, Tiempo, Ctr360 kullandım. Tiempo ikisine de fark atar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar diyorsunuz. Benim tiempo galiba kalitesizdi. Dur ben şunlara tekrar bakayım bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miroğlu.

380 liraya aldığım nike 3. maçta patladı kullanıcı hatası dediler iade almadılar adidas aldım 1 yıldır sadece boyası attı haftada 2 maç yapıyorum bence adidas al

Aynı olayın tersini yaşadım, yani ayakkabıda sorun olduktan sonra iki firmada kolay kolay hatayı kabul etmiyor.

Bu arada krampon alacaksanız gidip deneyerek bakın, her krampon her ayağa uymuyor, mesela ayağınızın yanlara doğru geniş ise Mercurial hiç uymaz.
  • Sherlock kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan adidas kullanıyorum UK 9 US 43 biraz sıkıyo gibi onun için 9.5 44 almayı düşünüyorum yurt dışından alacağım hesapladım daha ucuza geliyor ne dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olympooos

Hocam şuan adidas kullanıyorum UK 9 US 43 biraz sıkıyo gibi onun için 9.5 44 almayı düşünüyorum yurt dışından alacağım hesapladım daha ucuza geliyor ne dersiniz

Alanlar var yurtdışı alışveriş forumuna bak yardımcı olurlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam yurt dışından al ama burda daha iyi kampanyalar oluyor mesela gecen Adidas'ta yüzde 50 indirim vardi Prof kramponlar 250 tl idi f50 ler falan hala bitmediyse bakabilirsin. Ama kalından kalıba uymaz ayakkabı. Mesela puma evoPower bende de dünya kupası versiyonu Yarim numara küçük bir 43 (10us) ama bnm spor ayakkabı Numaram tam 42.5 parmağım ucunda oluyor F50 ve ÇOĞU krampon 42.5 oluyor birde Mizuno motelin Neo aldim oda 42.5(9.5us) sitelerde 3D Fit var ordan ayağına uyan ayakkabıyı cok rahat bulabilirsiniz. Eğer alabilirseniz Mizuno yi tavsiye ederim Japon sağlamlığı ucu kanguru derisi Dünya'nın en hafif deri kramponu

Puma evopower tricks

Krampon Tavsiyesi yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sindirgi -- 23 Şubat 2015; 17:38:12 >

Mizuno morelio neo.
    Mizunoyu Koray spordan aldim resimlerdi gibi vede bunun tabanındaki vidalar daha kısa suni çim (hali saha ) e daha uygun.

Krampon Tavsiyesi yardım Krampon Tavsiyesi yardım Krampon Tavsiyesi yardım

• Forvet Atlas'ı sağ sol oynuyorum gol de çok atıyorum sizce bu ayakkabı uygun mu ?

http://m.nike.com/tr/tr_tr/pd/mercurial-superfly-ag-r-suni-çim-kramponu/pid-10297324/pgid-11101850

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

Forvet Atlas'ı sağ sol oynuyorum gol de çok atıyorum sizce bu ayakkabı uygun mu ?

http://m.nike.com/tr/tr_tr/pd/mercurial-superfly-ag-r-suni-çim-kramponu/pid-10297324/pgid-11101850

Bence hypervenom al

• Neden hypervenom daha mı sağlam. Birde halı saha ile suni çim saha aynı mı.şimdi çim saha farklı onu biliyorum. Çim saha ayakkabısı ile halı sahada oynadım ayaklarım mahvoldu.suni çim saha ayakkabısına baktım alt dişleri baya sık. Dedim belki konforlu olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.