Şimdi Ara

Krampon seçimi bugün alacağım yardım ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
18.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim maç yaptığımız saha siyah siyah kauçuk plastikler oluyor ya onlardan suni çim herhalde ama aralarına siyay siyah nokta halinde kauçuklar var o saha için hangi ayakkabıyı almalıyım ? Adidas F30 modelini beğendim altı demir değil ama gene de kayar mı emin değilim görüşlerinizi bekliyorum .. Bir de ayakkabıyı denediğimde biraz sıktı adam hiç krapmpon giymediysem normal olduğunu söyledi tabi mağazada kalebodur olduğundan 10dk sonra çivileri sanki ayağıma batmaya başladı bu normal midir ? Adam zaten yanlardan açılacağını söyledi biraz .

• nike t90
  • Halı saha ise CTR360 Yada Nike Total 90 Serisini öneririm.
  • bende sarı mercurial var ronaldonun ayakkabısından süratliysen kesin bunu al Adidasn halısaha modellerı pek güzel deil biraz once halı saha macından geldm cogu kiside nike vardı cidden güzel ayakkabı
  • F30 güzel gitmez mi ?
  • Gitmesi önemli değil rahatlığı ve isabetli pas , şut önemli halı sahada Mercurial giyip 50 m halı sahada hız yapacak halin yok ya
  • Nike'ın ayakkabıları çok hafif tüy gibi bence seçimin nike olsun ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir arkadaşımdan ucuz buldum da başka krampon alırlar mı bilmiyorum ama f30a tamam dediler de :) hemde hoşuma da gitti .. Onda da isabetli pas ve şut varsa alacağım inş .
  • Almaya değer mi arkadaşlar ?
  • Halı saha ya da süni çim farketmez krampon alma topun dibine falan giremezsin 1cm yüksekten oynarsın tüm tekniğini bozar.Halı saha al ben fotoğrafını koyduğumu kullanıyorum çok rahat hızına destek oluyor topa vuruş performansı da çok iyi şutlarda ve paslarda.

• Hocam ilgin için çok sağol da ben daha 15 yaşındayım ve boy 1.70 65kiloyum. Yani bacaklar çok kısa teknik var yani hoca felan okul takımına alıyordu ama işte çalım atarken ya da top tam çıkacakken koşunca duramıyorum bu yüzden kramponun faydalı olacağını düşündüm ya da bir anda topu sağa felan çekerken daha iyi kalkarım diye ..
  • Koyduğum ayakkabının tutuşu çok iyi daha geçen maç yaptık arkadaş ile anlaşmazlık oldu ikimizde topu birbirimize bıraktık.Taca doğru gidiyordu top son sürat koşup bastım topa ilk adımda duruşu sağladım döndüm.Dizime ağrı bile yaptı ki hala ağrıyor ama ayakkabı gram kaymadı.Tavsiye ederim.Halı sahadan kramponla pişman olursun benden söylemesi.
  • Çivileri çok uzun olmayan bir model seç ve mümkünse plastik olsun.

Geçenlerde kramponla biri ayağıma çok sert bastı. Allah'tan ayakkabının baş parmakla arasında biraz mesafe vardı da ucuz atlattım.
  • Savunma isen Tiempo

Oyun kurucu-libero tarzı göbekte isen T90 Laser 3

Hücum isen Mercurial

Orta Saha-Hücum isen CTR360

• Hocam yani ben o arkadaşın bana verceği f30 almayayım mı ? Resimdekiyle aynıymış .. Çivileri çok uzun gözkmüyo .. Daha önce halısahayla oynadım ne kadar da olsa o siyah ufak plastikler ayağı kaydırıyor ..
  • Adidas Predator !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Adidas Predator !!!!

+bilmem kaç
  • Anlaşılan f30u beğenen yok :D predator pahalıydı .. halısaha ayakkabı da nedense bende kayıyor belki oynadığımız saha harbiden çok dandik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepppkralll

Hocam yani ben o arkadaşın bana verceği f30 almayayım mı ? Resimdekiyle aynıymış .. Çivileri çok uzun gözkmüyo .. Daha önce halısahayla oynadım ne kadar da olsa o siyah ufak plastikler ayağı kaydırıyor ..

Halısaha ayakkabının altındaki dişler kaydırmayı engeller ha sen halı sahayı sokaktada kullanmışsındır dişlerini eritmişsindir ondan öyledir bende Tiempo var stoper oynuyorum hiç kayma olmuyo yeri geldiğinde hücum oynuyorum koşan bir futbolcuyum hiç kayma olmadı.
  • Predator 130 lira nasıl pahalıydı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.