Şimdi Ara

KRALLAR KARMASI BİLGİ SARMAL DENEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• En yüksek netimi yapmıştım yanlis hatirlamiyorsam 1 ayı geçti çözeli daha o neti geçemedim :(
    Eğer zor diyorsanız o değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • egeamaketçap E kullanıcısına yanıt

evet bende en yüksek netimi yaptım. acaba bende mi yükseliş var yoksa deneme mi çok çerezdi diye düşünmeye basladım. gerçi ben iyi yapıyorsam muhtemelen sınav çok çerezdir

• Kac yaptiniz ki hocalarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 93 mü ne yapmıştım ea'yım o yüzden sevinmiştim

• benim yükseğim forumun hiçbir şeyi orası ayrı ama 85 yaptım. türkçe den normal netimin altında yaptığım için daha iyi gelebilirdi

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünme benim tyt 70 de oluyo 90 da forumda kotu yapan zaten yazmıyor buna bende dahilim muhtemelen sende dahilsin. Algıda seçicilik bence bu 1,5 milyon kişi barajı geçemedi dostum kac kişi forumda konu açtı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Yok hocam o açıdan yazmadım aradaki net farkını merak etmiştim artış olan. Yoksa yanlış anladınız özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok hocam önemli degil. bende yaklaşık bi 6-7 net fazla geldi. genelde mattan 25 yapardım bunda 29 yaptım. 2 tane de sosyal fazla geldi

• egeamaketçap E kullanıcısına yanıt

yok hocam ne bileyim ya 90 ı sadece 2 denemede gördüm onlar da harbiden çok çerez denemelerdi. kendimin 90 net yapacak kadar tyt çalıştığımı düşünmüyorum. artık bu saatten sonra 90 da yapacağımı sanmıyorum, 85'e sabitlemeye çalışmak en mantıklısı. tabi tyt oldugu için netler aşırı dalgalı oluyor

Bende 2 defa anca genelde yaptım branşları toplayınca geliyor ama 75 geldiği oluyor o yüzden aytden devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.