Şimdi Ara

KRAL GELDİ !!! BeeLink GT KING ve GT KING pro (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
20
Favori
79.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spysoul

king bütün gün kullandım iptv ile salondan hiçbir kesinti olmadı lakin ben 2.4 ile değil 5 ile bağlamıştım ondan olabilir mi? veya diyorum acaba modem mi seçiyor cihaz..

Alıntıları Göster
    'modeminiz salonda mı? bu aralar sık sık hız testi yapıyorum. modem ve king pro ayrı odalarda, bazen wifi hızını 11 alırken, bir süre sonra 4 mgbs alıyorum ve sık sık değişiklik gösteriyor. bağlatım 5g üzerinden. bu dengesizlik, yayınların durmasına ve kesilmesine neden oluyor. fakat bu sorunu KM9'da almıyorum. Sanırım sorun bant genişliğinden kaynaklanıyor veya benim kullanmış olduğum king pro'da bir sorun var. diğer sitelerde de bu sorunlarla karşılaşanlar bulunmakta. bu arada sound sistemi gerçekten çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: barylu

'modeminiz salonda mı? bu aralar sık sık hız testi yapıyorum. modem ve king pro ayrı odalarda, bazen wifi hızını 11 alırken, bir süre sonra 4 mgbs alıyorum ve sık sık değişiklik gösteriyor. bağlatım 5g üzerinden. bu dengesizlik, yayınların durmasına ve kesilmesine neden oluyor. fakat bu sorunu KM9'da almıyorum. Sanırım sorun bant genişliğinden kaynaklanıyor veya benim kullanmış olduğum king pro'da bir sorun var. diğer sitelerde de bu sorunlarla karşılaşanlar bulunmakta. bu arada sound sistemi gerçekten çok iyi.

Alıntıları Göster
    benim modem küçük odada king ve pro evdeki tv leri geziyor hocam :)
    ki kablonetin wifisi en sorunlu modeli infinity kullanıyorum buna rağmen çok enteresan gerçi benim hız 24 mbps acaba internet sağlayıcı fark ediyor mu diye düşünüyorum hafta sonu dediğini yapıp hız testi ile test edeyim.

• Bende pro ile 24mb ile hız testinyapınca 22-23 çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün beelink GT kink pro modeli nihayet elime ulaştı gümrük vergisi 240tl ödedim cihaz ilk izlenim olarak el hissiyatı felan çok iyi ben buradayım diyor. Tek sorunu wifi problemi gibi gördüm. Fakat daha önce mi box s kullanıyordum ona alışan birisi için bu deneyim çok tatmin etmedi beni bu sebeple cihazı satacağım almak isteyen olursa irtibata geçebilir benimle cihaz vergisi ile birlikte bana 975 TL ye mal oldu isteyenede 1000TL den verebilirim ilan olarak herhangi bir yerde paylaşmadan önce sizlere sunayım dedim.
    KRAL GELDİ  !!!  BeeLink  GT KING   ve  GT KING pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Systematik -- 20 Aralık 2019; 0:41:55 >

• Bu cihaz için herkese 25-30 tl bandında vergi çıkmış sizinki biraz fazla değil mi ?

• PTT nin işleri işte elden birşey gelmedi. Benimle birlikte alan 4 kişiye daha bu meblada vergi çıkmış. Sebebini bilemiyorum artık yapabilecekte birşey olduğunu sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Systematik

Arkadaşlar bugün beelink GT kink pro modeli nihayet elime ulaştı gümrük vergisi 240tl ödedim cihaz ilk izlenim olarak el hissiyatı felan çok iyi ben buradayım diyor. Tek sorunu wifi problemi gibi gördüm. Fakat daha önce mi box s kullanıyordum ona alışan birisi için bu deneyim çok tatmin etmedi beni bu sebeple cihazı satacağım almak isteyen olursa irtibata geçebilir benimle cihaz vergisi ile birlikte bana 975 TL ye mal oldu isteyenede 1000TL den verebilirim ilan olarak herhangi bir yerde paylaşmadan önce sizlere sunayım dedim.
    aynı gün alıp satıyorsun hocam nerdeyse mi box s ile bu cihaz aynı sınıfta yer almaz wifi sorunu için hafta sonu bakacam evin her yerinde cihazla dolaşayım .

nerden almıştın cihazı ve kaç güne geldi bilgi verebilir misin alacaklar buna göre kararını verir..

• spysoul S kullanıcısına yanıt
    mibox s te orijinal NETFLIX sertifikası ve choremecast çipi var. Ekran yansıtmada çok etkili ve başarılı. Bir de kullanım kolaylığı olduğu için kullanıcı dostu. Yüklü programlardan başka programları kullanmak kullananları uğraştırıyor.

Bu özelliklerin dışında performansta, kalitede falan KING pro ezer geçer.
  • barylu B kullanıcısına yanıt
    Üstteki mesajlarda KING ile KING pro arasında çok fark yok denilmiş.

Pro iki adet profesyonel ses çipsetine sahip ve bu fark tv hoperlörlerinden bile kendini hissettiriyor.

H uzantılı yonga seti ile donatılmış olan kutu, üst düzey ESS Hi-Fi kayıpsız ses kalitesini, DTS Listen'ı ve Dolby ses kod çözme özelliğini destekliyor .

Dört ses işleme yongasından iki ESS DAC ES9018 yonga bir kod çözücü işlevi görürken
    diğer iki Ricore RT6862 de ses sinyalini yükseltmekle sorumlu.

Ek olarak, HDMI 2.1 ( 4K @ 75fps ) çıkışı ile 7.1 kanal sinema düzeyinde ses kod çözme işlemlerini de destekliyor.

Pro da 2R2T MİMO g.Bit WIFI var. Hızlı olduğu için arıza yaşanabiliyor.

Fakat burada sorun modem ayarlarından kaynaklanıyor olmalı.

Play den Wifi Analyzer yükleyip modemin ayarlarına girin bant genişliğini düşürüp, çekimi yüksek olan bir kanalı seçin.

• Bir tanıtım videosunda da görmüştüm.

(907P0) seri C92X'e sahip pro larda çift işletim sistemi kurulabiliyor.

Güç düğmesine basılı tutularak birinden diğerine geçilebiliyor.

https://androidpctv.com/firmware-dual-os-rbeelink-gt-king-pro/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Bir tanıtım videosunda da görmüştüm.

(907P0) seri C92X'e sahip pro larda çift işletim sistemi kurulabiliyor.

Güç düğmesine basılı tutularak birinden diğerine geçilebiliyor.

https://androidpctv.com/firmware-dual-os-rbeelink-gt-king-pro/
    king de oluyor ama pro da çalışmıyor zira henüz coreelec pro modeli için update yayınlamadı.
    922x generic rev a ve b denedim netice aynı.

ayrıca sd card a gerek yok usb üzerinden de aynı işlemi yapıyor. sd bi nevi kolaylık gibi veya boş yuvayı işgal etmemek olarak görülebilir.

• quote:

mibox s te orijinal NETFLIX sertifikası ve choremecast çipi var. Ekran yansıtmada çok etkili ve başarılı. Bir de kullanım kolaylığı olduğu için kullanıcı dostu. Yüklü programlardan başka programları kullanmak kullananları uğraştırıyor.

Bu özelliklerin dışında performansta, kalitede falan KING pro ezer geçer.
    o yüzden dedim hocam biri atv rom lu (bu yüzden nf ve bazı kolaylıklar getiriyor ) diğeri ise root özellikli özgürlükçü bir cihaz ve evet nf sd çalışıyor.
  • spysoul S kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim CoreElec değil.

Bu videoyu 9.45 ten itibaren izleyin.

ATV rom da yüklenilebilir.

Evet, bütün kutularda pro da olduğu gibi 4 USB portu yok.
  • KING pro nun WIFI performansı. Özellikle 5G de diğer cihazlardan güçlü.

Bazı cihazlarda wıfı arızalı olabilir.

KRAL GELDİ  !!!  BeeLink  GT KING   ve  GT KING pro
  • maalesef bendeki king pro wifi yönünden arızalı. ne yapmalıyım. iade mi etmeliyim? bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    banggood'a email gönderdim ve cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barylu -- 20 Aralık 2019; 20:26:32 >
  • barylu B kullanıcısına yanıt
    Sorunun modemden kaynaklanmadığını başka bir modemle deneyip emin olduktan sonra;

Satıcıyla iletişime geçip durumu bildirin. Bir çözüm bulacaklardır.
  • Aslında şöyleki cihaz wifi konusunda arızalı değil fakat modem arayüzünden wifi kanallarını değiştirmek gerekiyor cihaz 5ghz bağlantıda 34-56 bant aralığını destekliyor. Modem arayüzünden bu kanalı değiştirdiğinizde bağlantı kuruyor ama internet yavaş oluyor maalesef

• Kullanmış olduğum modem TP-Link'in TP-Link AC2600 Wireless Wi-Fi Gigabit Router 2.4GHz (800Mbps) and 5GHz (1733Mbps) ve MU-MIMO özelliğine sahip, aynı odada PC, cep telefonu ve Mecool'un KM9 android box'undan kayıpsız wifi hızı 12 Mbps alıyorum. ancak, king pro'da ilk açılışta 9 Mbps ve kullandıkça verim giderek düşüyor hatta 1 Mbps'nin altında da aldığım dönemler oluyor, bu sorun karşısında donmalar ve hatta videoları hiç izleyeme durumu ortaya çıkıyor. sorun modem ile ilgili değil. Bu kadar güçlü bir modemde maalesef DFS ayarları mevcut değil. bu nedenle bant ayarında oynama yapamıyorum. Tekrardan KM9'da döndüm. Sorunu Banggood'a iletmeme rağmen halen onlardan bir cevap alamıdım.
  • Netflix i 480p açan büyük kral. büyük firmaysan netflix ile anlaş millet alternatif aramasın.

• quote:

Üstteki mesajlarda KING ile KING pro arasında çok fark yok denilmiş.

Pro iki adet profesyonel ses çipsetine sahip ve bu fark tv hoperlörlerinden bile kendini hissettiriyor.

H uzantılı yonga seti ile donatılmış olan kutu, üst düzey ESS Hi-Fi kayıpsız ses kalitesini, DTS Listen'ı ve Dolby ses kod çözme özelliğini destekliyor .

Dört ses işleme yongasından iki ESS DAC ES9018 yonga bir kod çözücü işlevi görürken
    diğer iki Ricore RT6862 de ses sinyalini yükseltmekle sorumlu.

Ek olarak, HDMI 2.1 ( 4K @ 75fps ) çıkışı ile 7.1 kanal sinema düzeyinde ses kod çözme işlemlerini de destekliyor.

Pro da 2R2T MİMO g.Bit WIFI var. Hızlı olduğu için arıza yaşanabiliyor.

Fakat burada sorun modem ayarlarından kaynaklanıyor olmalı.

Play den Wifi Analyzer yükleyip modemin ayarlarına girin bant genişliğini düşürüp, çekimi yüksek olan bir kanalı seçin.
    Merhaba, size bir sorum var.
    Amfimde HDMI girişi yok. Standart girişler ve optik giriş var.
    Ancak King Pro'daki ses çıkışı kulaklık çıkışı ve HDMI gördüğüm kadarıyla.
    Bu durumda sesi TV bağlantısı üzerinden mi alabilirim?
    Yine HDMI ile TV'ye bağlayıp sesi optik ile amfiye aktarırsam King Pro'nun DTS vs üstün özelliklerinden faydalanabilir miyim?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.