Şimdi Ara

Krait vs Gaming 5 hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benzerleri sorulmussa da kusura bakmayin mobil giriyorum. Onerinize ihtiyacim var. ekte ki kartlardan kraiti tercih edersem ne kayberedim ? Hangisi neden tercih edilmeli ? Tesekkur ederim cevaplar icin simdiden

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97s-sli-krait-edition-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-hdmi-anakart.html

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-5-intel-z97-soket-1150-ddr3-3200mhzoc-dvidp-anakart.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aşırı overclock yapılmayacaksa krait yeter

Biri 4.5 GHz 1.250v ile stabil olurken diğeri aynı hıza 1.260-270 gibi değerde ulaşır

Gigabyte z97x gaming5 yada Asus z97 Pro gamer modellerini de araştırın isterseniz (500-550 lira aralığını düşünürseniz)

• Humboldt H kullanıcısına yanıt
    Dostum tesekkur ederim bilgilendirmen için. Fiyat aralığı max gaming5 e kadar verebilicem. Arada ki tek fark oc ise kullanım açısından her ne kadar k serisi işlemci de alacak olsam soylediğiniz frekans yeterli olur benim için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

Gaming serisinde bildiğim kadarıyla ses ve Ethernet çipleri daha iyi kraite göre eğer çok sorun değil derseniz 85 lira fark vermenize gerek yok. Ki verebilirim derseniz gigabyte ud3h modeline de bakmanızı tavsiye ederim.

Onun dışında krait de z97 çipsetin yeniliği olan sata express ile m2 bir arada mevcut diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam(gamingde sadece m2 mevcut msi için)

Bunları göz önünde bulundurup seçim yapmanız daha iyi olur.

aralarinda ki tek fark soylediginiz gibi ses karti ve ethernet ise kraiti tercih ediyorum. cunku harici ses karti kullaniyorum. etherneti kraitin kotu okacak hali yok saniyorum. o zaman bu kadar fiyat farki kesinlikle gereksiz oluyor elbette. onerilerinizi inceliycem sevgili dostum. tesekkur ediyorum tekrar

Ne derece overclock yaparsınız bilemem ama 4.5 ghz`e kadar sıkıntı çıkaracağını sanmam , sonrasında biraz daha fazladan voltaj vermeniz gerekebilir. Keza krait`in 6 faz olduğu belirtiliyor (doubler ile mi yoksa saf 6 faz mı onu bilemiyorum)

Harici ses kartınız varsa sorun değil o halde, zaten anakartın etherneti de intel gigabit oldukça iyi.

Tek bir yerde incelemesi yapılmış. Bazı yerlerde iyi bazı yerlerde nedense kötü skorlar almış.

http://www.overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/msi_z97_sli_krait_motherboard_review/1

As is often the case it depends what you sort the graphs by as to where the hardware ends up, but with the Krait in AIDA64 it's clear that you could sort by almost anything and it would still be jostling at the top of the graph. The only thing to cause us both a double take and some furrowed brows is that risible AES score. If it was any lower we'd be checking we hadn't stuck a 486DX in by accident

The Unigine Valley and 3D Mark results are nowhere near as disappointing as the gaming results. It's not even close.

4.9 ghz olarak mı aldılar testi yoksa stok mu bilmiyorum ama stok hızda böyle bir sonuç veriyorsa ve tüm seride varsa bu kötü bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 25 Ocak 2015; 12:57:56 >

bu forum sizlerin sayesinde boyle ragbet gordu yillardir. kararim son olarsk bu testlerden oturu g5 olacak. tesekkurler dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teveccühünüz, bizden daha bilgili işin piri arkadaşlardan öğrendiklerimizle yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Gaming 5 tabloya göre daha çok iyi bir seçim olarak duruyor kraite göre ( incelemeye kadar teknik özellik anlamında fena durmuyor diye düşünüyordum ) birden fazla inceleme olsaydı keşke durum daha aydınlık olurdu ama gaming 5 i aldıysanız gerisi teferruat artık. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.