Bildirim
KPSSDE 24 BİNİM YGSDE KAÇ BİN OLURUM

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
200 220k falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 9 Aralık 2016; 16:20:56 > -
OLM HAYIRDIR YA STANDART SAPMA FELAN MI VAR YOKSA 1 GENEL KULTUR 10KYAMI BEDEL ANLAMADIM -
quote:
Orijinalden alıntı: 742793
200 220k falan
hayırlısı be gülüm -
quote:
Orijinalden alıntı: RebelShade -
OLM HAYIRDIR YA STANDART SAPMA FELAN MI VAR YOKSA 1 GENEL KULTUR 10KYAMI BEDEL ANLAMADIM
hacı mat ve türkçe aşırı basitti, kafası çok basmayanda yaptı. genel kültürüde bilen yaptı kazandı -
bir şey söylemek zor hocam ygsdeki rakipler çok daha çetin kpssye göre -
Çalişip girdiğin için sen kafasi çok çalişan mi oluyorsun? Adamlar çalişmayip yapamiyor, bu onlarin beyinsiz oldugunu mu gosteriyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mat iyi de böyle bir Türkçe de 6 y çok gibi geldi geçen seneki ygs bile daha zordu -
quote:
Orijinalden alıntı: firfave
Hocam mat iyi de böyle bir Türkçe de 6 y çok gibi geldi geçen seneki ygs bile daha zordu
haklısınız hocam aslında iyi geçmişti ama yanlış gelmiş bayağı. 2-3 saatlik uykuyla girmiştim belkide ondandır -
quote:
Orijinalden alıntı: general188
bir şey söylemek zor hocam ygsdeki rakipler çok daha çetin kpssye göre
kesinlikle öyle. -
ygs ile kıyaslaman çok saçma olur ben geçen sene ygs de 80 k kpss de 962 sıralamam var yani aradaki farkı görebiliyorsun o yüzden kpss ile kıyaslman saçma olur -
İlk 100k e girmen caizdir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X