Şimdi Ara

KPSSDE 24 BİNİM YGSDE KAÇ BİN OLURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 milyon 300 bin kişide 24 bininci olmuşum genel yetenek 54 e 6 (mat full) genel kültür 34 e 26. puan 85.5 ygs 2 kaç bin olur ? hedef 10k tıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi primepars -- 9 Aralık 2016; 16:30:51 >

• 200 220k falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 9 Aralık 2016; 16:20:56 >
  • OLM HAYIRDIR YA STANDART SAPMA FELAN MI VAR YOKSA 1 GENEL KULTUR 10KYAMI BEDEL ANLAMADIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

200 220k falan

hayırlısı be gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade -

OLM HAYIRDIR YA STANDART SAPMA FELAN MI VAR YOKSA 1 GENEL KULTUR 10KYAMI BEDEL ANLAMADIM

hacı mat ve türkçe aşırı basitti, kafası çok basmayanda yaptı. genel kültürüde bilen yaptı kazandı
  • bir şey söylemek zor hocam ygsdeki rakipler çok daha çetin kpssye göre
  • Çalişip girdiğin için sen kafasi çok çalişan mi oluyorsun? Adamlar çalişmayip yapamiyor, bu onlarin beyinsiz oldugunu mu gosteriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam mat iyi de böyle bir Türkçe de 6 y çok gibi geldi geçen seneki ygs bile daha zordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: firfave

Hocam mat iyi de böyle bir Türkçe de 6 y çok gibi geldi geçen seneki ygs bile daha zordu

haklısınız hocam aslında iyi geçmişti ama yanlış gelmiş bayağı. 2-3 saatlik uykuyla girmiştim belkide ondandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: general188

bir şey söylemek zor hocam ygsdeki rakipler çok daha çetin kpssye göre

kesinlikle öyle.
  • ygs ile kıyaslaman çok saçma olur ben geçen sene ygs de 80 k kpss de 962 sıralamam var yani aradaki farkı görebiliyorsun o yüzden kpss ile kıyaslman saçma olur
  • İlk 100k e girmen caizdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.