Şimdi Ara

KPSS ve ASKERLİK yardımcı olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Askerlikle ilgili kafamı karıştıran bir durum var yardımcı olur musunuz?Konuyu anlatıyorum. Benim tecil tarihim Ağustos 2019 tarihinde bitti.Su anda bakaya olarak görünüyorum. Ağustos ayında muayene olup KASIM ayında askere gideceğim. Ben eylül ayında yapılacak KPSS VE ÖABT sınavlarına gireceğim bu sınavlara girmem herhangi bir sorun oluşturur mu ? Sınavların iyi geçeceğini düşünüyorum. Sınavların sonuçlanmasının ardından Mülakatlara girmem sorun oluşturur mu ? Yani askerdeyken mülakat başvurusu yapabilir miyim ? Bölüm Sınıf Öğretmenliği.



  • mülakat başvurusu yaparsın da mülakatları hafta içi yaparlarsa salmazlar seni. çok düşük ihtimal o da hani jandarma olacaksın, rütbeliler şeker gibi adamlar olacak falan.

    hafta sonu olsa sınav vs bir şekilde komutanla anlaşıp gidebiliyorsun tabi aynı şehir olmak zorunda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bcan402

    mülakat başvurusu yaparsın da mülakatları hafta içi yaparlarsa salmazlar seni. çok düşük ihtimal o da hani jandarma olacaksın, rütbeliler şeker gibi adamlar olacak falan.

    hafta sonu olsa sınav vs bir şekilde komutanla anlaşıp gidebiliyorsun tabi aynı şehir olmak zorunda.
    Müdür yerimi öğrendim KASIM 2019 da belli olmuş. Jandarma Çanakkale 116 er eğitim alayı. Yedek Subay olarak çıkmışım. sanırım izin verirler artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.