Şimdi Ara

KPSS Ücretinin 420 TL Olması (%91 Zam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kpss alan bilgisi sınavı bu sene 420 lira olarak %91 zam geldi. Enflasyon sepetine bunu da katsınlar...

ücretlendirme şöyle
    gk-gy 60 tl
    eğitim bilimleri 60 tl
    öabt 60 tl
    kamu yönetimi 40 tl
    uluslararası ilişkiler 40 tl
    işletme 40 tl
    muhasebe 40 tl
    hukuk 40 tl
    iktisat 40 tl
    istatistik 40 tl
    maliye 40 tl
    çeko 40 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu para bi yere gitmiyor merak etme ülke gelişiyor yollar köprüler yapılıyor insaflı olun hocam

Sinav ucreti her sene artiyorken

İmamlik haric alimlar azaltiliyor.Cogu kurum mulakat ismindeki torpille aliyor. dayisi olmayanlar icin KPSS ile atanmak piyango gibi bir sey.Ya cikarsa ...

Orijinalden alıntı: sosyalfacia22

Hocam bu para bi yere gitmiyor merak etme ülke gelişiyor yollar köprüler yapılıyor insaflı olun hocam

Köprünün nesine gidiyor. Hazineden çıkartıp 3 milyar tl vermemişler tutup 22 sene şirkete günlü 40.000 araç garantisiyle kiralamışlar. 50 günde 225 milyon tl zarar ediyor.

Suriyeli öğrenciler sınavsız, 1200 tl bursla okuyor.

Hastaneler AB bütçesinden alınan parayla yapılıyor.

Bu para sana bana değil, Binali Yıldırımın 25 milyon tl lik uçak masrafına gidiyor.

• Eskiden daha sinav olmadan once kimin nereye yerlesecegi belliydi, cevap anahtarlari sinav sorulari kime verildi belliydi. O kadar sinavi degerlendiren kimse yoktu. Simdi isler degisti, o kadar dokuman degerlendirilecek de teker teker bakilacak da. Ohooo o kadar isi kime kac paraya yaptiracaksin? Iste o maliyet oradan geliyor
    MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
    MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
    MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
  • Gecen sene 160 lira para verdim Yuksek puan aldim atanamadim feto temizligi oldu ilan gelmedi ve suan benden 425 lira para isteniyor kardesim ogretmen onun sinav parasi 180 lira yani kardesim ve ben 605 lira para verecegim hakkim helal olmasin bu senede ilan gelmez ise hayallerim ve umutlarim yikilacak yazik gunah degil mi benim gibi milyonlarca genc var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.