Şimdi Ara

KPSS ortaöğretim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hem okuyup hem de kpss den aldığı bi puanla bi işe girip çalışan var mı . bir yere memur olarak girmek için en az kaç almak gerekir

• okuyup nasil çalışacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem okuyup hem çalışan çok kişi varmış .neden olmasın ki
  • TcetveL kullanıcısına yanıt
    devlet memuru oluyosun kardesim 8 5 çalisacan e okul nasil olacak? :)garsonluk değil ki okuldan sonra çalisasin mecbur birini seçecen o zaman her unili hem memur olarak çalissin hem okusun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronology

devlet memuru oluyosun kardesim 8 5 çalisacan e okul nasil olacak? :)garsonluk değil ki okuldan sonra çalisasin mecbur birini seçecen o zaman her unili hem memur olarak çalissin hem okusun :)

tmm da geceleri de memur işi yok mu sanki .onlarda seçilebilir
  • Gece olan memur işleri var mı? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem gece çalısacak hem okuyacak nereye kadar dayanacak uyuyacagi kaç saat olacak . Gece Bekçiliği var devlet memuru bildiğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortaokul mezunu KPSS?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okulun o esnekliği sağlaması lazım bildigim kadarıyla, memur ve okuyan cok tanıdıgım var.
  • Ortaöğretim sınavından memur olmak için en az 85 falan almak lazım.Eğer memur olursan okulu ikinci ögretime atabiliyorsun.Böyle yapanlar var.Okul kolaylık sağlıyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain007

Ortaöğretim sınavından memur olmak için en az 85 falan almak lazım.Eğer memur olursan okulu ikinci ögretime atabiliyorsun.Böyle yapanlar var.Okul kolaylık sağlıyor yani.

ikinci öğretimi olmayan bir bölümde okuyorsam peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TcetveL

quote:

Orijinalden alıntı: captain007

Ortaöğretim sınavından memur olmak için en az 85 falan almak lazım.Eğer memur olursan okulu ikinci ögretime atabiliyorsun.Böyle yapanlar var.Okul kolaylık sağlıyor yani.

ikinci öğretimi olmayan bir bölümde okuyorsam peki ?

O zaman karar sana düşer.Ikisinden birini seçersin.Eğer yoklamada sıkıntı olmazsa okulada devam edebilirsin.İstersen bi sene sonra tekrar lys ye girersin ikinci ögretim kazanırsın.İstersen yatay geçişle okul değistirirsin.İstersende şimdiki okuluna devam edersin.Alternatif çok karar sana kalır.Sen yeterki kpss den yüksek al.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.