Şimdi Ara

kpss önlisans yanlış başvuru yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

osym aday işlemleri sisteminden online olarak kpss başvurumu yaptım. ancak ortaoğretimi seçememiştim çünkü pasif görünüyordu. bende önlisans ı işaretledim devam dedim başvurum tamamlandı. sonradan öğrendim ki önlisans okuyanlar yakında mezun olamayacaksa önlisans dan giremiyorlarmış. ortaöğretimden girmeleri gerekiyormuş. ben şimdi başvurumu nasıl iptal ettiririm diye osym ankara bürosunu aradım sordum ankara bilkent osym başkanlığına dilekçe yazın dediler. dedikleri gibi dilekçe yazdım başvurumu kabul edeceklermi acaba ? ben önlisans dan değil de ortaöğretimden girmek istiyorum.

sizce dilekçe ile başvurumu kabul ederlermi ?

• Önlisans okuyorsan 2 yıl içinde diplomayı alamaz mısın ? Zaten 1 sınıfsan ilk yıl bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

Önlisans okuyorsan 2 yıl içinde diplomayı alamaz mısın ? Zaten 1 sınıfsan ilk yıl bitti

2 sene icinde diploma alamayacağım maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanılmıyosam başvuru tarihi itibari ile ne mezunu ise oradan giriyosun sınava sende neden ortaöğretim olmamış ki
  • Merhaba Ben 2 yıllık 2. sınıfa geçtim ve önlisans a başvurdum sıkıntı olmaz değilmi?
  • sorun yok.. doğru yapmıssın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish_republic

selam arkadaşlar

osym aday işlemleri sisteminden online olarak kpss başvurumu yaptım. ancak ortaoğretimi seçememiştim çünkü pasif görünüyordu. bende önlisans ı işaretledim devam dedim başvurum tamamlandı. sonradan öğrendim ki önlisans okuyanlar yakında mezun olamayacaksa önlisans dan giremiyorlarmış. ortaöğretimden girmeleri gerekiyormuş. ben şimdi başvurumu nasıl iptal ettiririm diye osym ankara bürosunu aradım sordum ankara bilkent osym başkanlığına dilekçe yazın dediler. dedikleri gibi dilekçe yazdım başvurumu kabul edeceklermi acaba ? ben önlisans dan değil de ortaöğretimden girmek istiyorum.

sizce dilekçe ile başvurumu kabul ederlermi ?

kabul etmemeleri için sebep yok gibi görünüyor.. sonuçta bir yanlışlık/hata söz konusu.. biraz bekle derim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun başvuru hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.