Bildirim
KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI AÇIKLANDI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oha 90 almışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
eyvallah
Gram çalışmadım 69,78 almışım. Üzüldüm lan bu kadar alacağımı bilseydim çalışırdım. Sıfır çekerim diye düşünmüştüm _____________________________
Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
-
2 haftalık göz atma ile 68.22 :( Ulan 6 ay önceden çalışmaya başlasam 90 ı vurmuşum.
İklimlendirme soğutma dalında atanırım umarım._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Gram çalışmadım 69,78 almışım. Üzüldüm lan bu kadar alacağımı bilseydim çalışırdım. Sıfır çekerim diye düşünmüştüm
Kav netin var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2017 Snooker Dünya Şampiyonu Mark Selby Reis -
78 puan 4-5 ay çalıştım.
80'den aşağısı çok zor._____________________________ -
62 puana bi yer gelir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LYS Kasan Adamın Hali Temmuz'da Bir Başka Olur -
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
85iyi mi beyler aof sosyal hizmet(ikinci üniversite) okuyorum
Hic calışmadan girmistim keşke bi baksaymisim ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kullanıcı adından dolayı ön yargılı olma . -
Bilmiom ama önlerden
önlisans değilde normal kpss için başvuru yapabiliyormuyuz ? Bu kpss hersene yapılıyormu yoksa 2 senede bir mi cevaplarsanız sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normal kpss 2 senede bir. lisans yılda bir yanlış hatırlamıyorsam.
arkadaşlar 75 almışım bir yer gelir mi?_____________________________ asosyallik; örgütlü cehaletin, riyakarlığın ve menfaatçiliğin zirve yaptığı toplumlarda vicdan sahiplerinin tosladığı çıkmazdır. -
Zerre çalışmadım ama matematik temeli sağ olsun. 82.78
edit: 60 alan adam o sıralarda ne bok yedi zamanında bi açıklarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordinas -- 8 Kasım 2016; 18:10:33 >
70 şartı istenen biyerlere 69.60 ile başvurulabilir mi ?
72 küsür almışım 3-5 tane tarih testi çözdüm sadece... _____________________________ -
Valla bana sorarsanız 80 bile hiç bir şeye yetmeyebilir bu sene. Önceki senelerde 10 kişi giriyorsa bu sene 100 kişi girdi sınava. Doğal olarak alım puanları da tavan yapacak. 80-85 alan bile açıkta kalabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Kural Disi Konu Destroyer
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36
-
Evet kardeşim girebiliyor ben de oyleyim 2.siniftayim ama sanırım bi dönem uzayaacak okul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kullanıcı adından dolayı ön yargılı olma . -
benim arkadaşlar 70-78 almış. Bileydim bende girerdim. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ben moral bozukluğundan umudumu kaybettiydim fazla çalışamadım kpss ye bizim lise mezunlarının gireceği sınava da az kaldı.
Alınan puanları yapılan yorumları görünce biraz motivasyon geldi._____________________________ Bulmak istersen, yeni bir yol mutlaka vardır.
Benzer içerikler
- düğünde dolar nasıl takılır
- kedi 10 gün evde yalnız kalır mi
- gerçekten saç çıkaran birşey varmi
- emedur ishale iyi gelirmi
- hamam otu kullananlar yorumları
- prompt mühendisliği
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X