Şimdi Ara

Kpss mezun olmama rağmen okuyor görünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
11.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başvuru yaptım kabul edildi parayı falanda yatırdım. Ben osym kendi günceller diye eğitim bilgileri kısmına çok dikkat etmemiştim. Kontrol ettiğimde yüksek okul ve sonrasında bitirdiğim lisans programında okuyor görünüyorum durumu nasıl düzeltebilirim. ??

• Hocam senin osym temsilciligine gidip duzelttirmen gerekiyor. Lisans mezunusun degil mi? Diploma asli ve fotokopisini ile temsilcilige git durumu anlat.istersen yeniden basvuru formunu doldur. Onu da gotur. Yarin basvurular sona eriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Hocam senin osym temsilciligine gidip duzelttirmen gerekiyor. Lisans mezunusun degil mi? Diploma asli ve fotokopisini ile temsilcilige git durumu anlat.istersen yeniden basvuru formunu doldur. Onu da gotur. Yarin basvurular sona eriyor

Mutlaka bu şekilde mi yapılması gerekiyor. Ben İstanbul'dayım diplomanın aslı memlekette. Dilekçe yazılarak halledilebilir deniliyor birde bunun için osym'ye bilgi danışabileceğimiz bir numara var mı?
  • Evet var numarasi hatirlayamadim. Sitesinde mevcut. Zaman kaybetmedeb hemen durumu anlat. En kesin bilgiyi alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Evet var numarasi hatirlayamadim. Sitesinde mevcut. Zaman kaybetmedeb hemen durumu anlat. En kesin bilgiyi alirsin.

Neyse ben bu işi iki günde halledemem kesinlikle. Bunların doğru iş yaptığı ne zaman görülmüş zaten.
  • Dilekcede yazman gerekiyor ornegi osym sitesinde mevcut google arat
    +Diplomo traskirpt ve bunlarin fotokobileri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Selamlar
    Başvuru yaptım kabul edildi parayı falanda yatırdım. Ben osym kendi günceller diye eğitim bilgileri kısmına çok dikkat etmemiştim. Kontrol ettiğimde yüksek okul ve sonrasında bitirdiğim lisans programında okuyor görünüyorum durumu nasıl düzeltebilirim. ??

Aynı durum bende de geçerli. ön lisans olarak hala okuyor görünüyor. Halbuki ben lisansı da bitirdim. Sen nasıl yaptın arkadaşım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Selamlar

Aynı durum bende de geçerli. ön lisans olarak hala okuyor görünüyor. Halbuki ben lisansı da bitirdim. Sen nasıl yaptın arkadaşım ?

diploma fotokopinizle başvuru merkezlerine gidiyorsuunz. çok önemli bir husus fotokopinin aslı gibidir onayı olmadan almıyorlar. önce aslı gibidir yaptırmanız gerekmekte. orada bilginizi mezun diye güncelliyorlar

• Başvurusunu tamamladığı için başvuru merkezleri eğitim bilgilerini güncelleyemez.Dilekçe ile halledicek.Belki il ösym koordinatörlükleride düzeltebilir.
  • Arkadaş ben bu adamları anlamıyorum hiç bir işlemde yapmayacağım. Ben kaç sene önce tüm bilgilerimi vermişim. Ben şimdi iki tane diplomamı onaylatıp 100 tl veremem. İşlerini adam gibi yapsınlar. Bu nedir ya böyle
  • dostlar bir sıkıntı oluyor mu ya yüksek lisansa başvurdum hatta kayıt oldum üniversite otomasyon girişi verdi osym sitesinde gözükmüyor o nuda geçtim geçen sene bitirdiğim üniversite hala okuyor gösteriyor .. sadecelise ortalaması var 70 bilmem ne diye... bu ne saçma iş yaw anlamadım gitti... yarın bir gün sıkıntı da çıkarır bunlar..
    Gelişme olursa bu başlık altından paylaşalım...
  • Konuyu hortlatiyorum ama ben de kpss önlisans sınavına başvuru yapacağım ancak eğitim bilgilerimde lise mezunu görünüyorum. Osym çağrı merkezinin numarası bir türlü düşmuyor. Dilekçe mi göndermeliyim ya da başvuruyu bu şekilde yapıp sonradan tercih zamanı düzeltme yapsam olur mu? Lise mezunları için olan sınavla önlisans için olan sınav ayrı günlerde o konuda bir sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: minamojaa

Konuyu hortlatiyorum ama ben de kpss önlisans sınavına başvuru yapacağım ancak eğitim bilgilerimde lise mezunu görünüyorum. Osym çağrı merkezinin numarası bir türlü düşmuyor. Dilekçe mi göndermeliyim ya da başvuruyu bu şekilde yapıp sonradan tercih zamanı düzeltme yapsam olur mu? Lise mezunları için olan sınavla önlisans için olan sınav ayrı günlerde o konuda bir sıkıntı olur mu?

Sanırım başvuruyu başvuru merkeinine yaparsanız durum düzeltilecektir. Ben o şekilde düzeltmiştim

• Çok teşekkür ederim yarın başvuru merkezine gidip deneyeceğim umarım hallolur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.