Şimdi Ara

Kpss lise düzeyi yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardım lazım bu konunun içinden ben çıkamadım liseden elektronik mezunuyum şu anda 4 yıllık bir bölüm okuyorum fakat mezun olduğumda ciddi iş sıkıntısı var.Bende okulumu bir yıl daha uzatıp bi tane alttan ders bırakıp kpss ortaöğretime girmek istiyorum.Fakat gördüğüm kadarıyla dutum baya karısık ben okulu bidahaki yıl ikinci dönem tekd ers sınavlarına kadar uzatabilsem bile maksimum uzatabileceğim tarih 14 temmuz.Yani üniversitenin sene içindeki son tek ders sınavı 14 temmuzda.Kpss başvurusuda buna çok yakın tarihlerde.Bazıları başvurduğun anda mezun değilsen sorun yok diyor fakat 2012 klavuzunda da başvurunun son tarihi olan 11 temmuzu kastederek

"2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans?a son başvuru tarihi olan 11 Temmuz 2012 tarihi itibariyle ön lisans diploması almaya hak kazanmış adaylar sınava ortaöğretim düzeyinde girmek için başvuramazlar."

diyor gelde cık işin içinden burda lisans dememiş başvuru tarihileri arasına benm lisans mezuniyet tarihi denk gelirse sorun olur mu.?Yoksa sadece başvurduğun anda mezun olmamıs olman yetiyor mu ? şimdiden teşekürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORTAÖĞRETİM KPSS YAŞ SORUNU
    11 ay önce açıldı
    KPSS Orta Öğretim Hakkında...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.