Şimdi Ara

KPSS'de Yargı Yayınları İyi Midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yargı Yayınevinin tüm adaylar için genel kültür ve genel yetenek kitabını alacağım.Yeni çıkmış 2007 basımı.Yanında bir de soru bankası veriyorlar.İyi midir ?
    Aslında bende aynı kitabın 2005 basımı var.Ama bunu da almak istiyorum.O biraz eski gibi geldi.Yenisinde konu eklenmiş midir ve güncellenmiş midir ?Yoksa başka yayınevinden mi alsam ?

Teşekkürler.

• bu seneki baskısı iyi değilmiş
    çalışan arkadalarım var öğretmen onlar söyledi
  • @yakari_
    Çok teşekkürler.

Arkadaşlar önerebileceğiniz kitap ve yayınevi var mı gene kültür ve genel yetenek konusunda ?
  • Ben şu an İrem Yayıncılık'ın Genel kültür genel yeteneğine çalışıyorum.

Çalışmak istedikten sonra kitap çokta ahh birde çalışma isteği o derece çok olsa
  • yav ben sadece kursun kitaplarına çalışmayı düşünüyom yetmezmiki:S
  • Yargıdan daha iyisi ve daha az hatasızı yoktur.. Diğer yayınlarda çok hata var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

Yargıdan daha iyisi ve daha az hatasızı yoktur.. Diğer yayınlarda çok hata var..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler.
    Şimdi Yargı bu işte iyidir diyorsunuz.Öyle mi ?
  • Ben 2006 kpss ye sadece güvender ile çalıştım...97 aldım....
  • Yargı genelde tutuluyor, bende de var iyidir herhalde hep duyuyordum ondan aldım. Aslında hakkıyla hangi kitabı bitirirsen bitir yeterki bitir sonuçta aynı konuları bezer şekilde anlatmışlar. Soru bankası asıl önemli olan. Konuları ögrendikten sonra hangi soru bankası Kpss mantıgına yakınsa onu almalısın. Zaten bir kaç yayın var gerçekten adından bahsedilen bunların soru bankalarını alırsın hepsinden karışık yaparsın.

Bu arada ne için gireceksin.
  • Sınıf öğretmenliği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.