Arkadaşlar kpss için konu anlatım kitap tavsiyelerinizi alabilir miyim? Hukuk için neler önerirsiniz ? Ceza, anayasa, borçlar, iş, medeni hukuk hepsini kapsayacak şekilde konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var.
Al dostum umarım.yeterli gelir babalar bunlardır Kpssde.başarılar İktisada Giriş Zeynel DİNLER MİKRO İKTİSAT, Erdal ÜNSAL, Orhan Türkay MAKRO İKTİSAT FİSHER-Dornbusch, Erdal ÜNSAL ULUSLARARASI İKTİSAT Halil SEYİDOĞLU PARA BANKA Açık Öğretim Yayınları Kalkınma Kuramlarına Eleştirel Bir Yaklaşım, Nazım ÖZTÜRK Ceteris Paribus: İKTİSAT SORU KİTABI Yüksel BİLGİLİ, İktisat Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular Kitabı, Yüksel BİLGİLİ MUHASEBE GENEL MUHASEBE Orhan SEVİLENGÜL GENEL MUHASEBE PROBLEMLERİ Ercan BEYAZITLI MALİ TABLOLAR ANALİZİ Öztin AKĞÜÇ TİCARİ ARİTMETİK(TİCARİ HESAPLAR) Güney DEVREZ Muhasebe Soru Kitabı MALİYE MALİYE POLİTİKASI İsmail TÜRK (Klasik Sınavlar için) MALİYE POLİTİKASI Beyhan ATAÇ (Test Sınavları İçin) KAMU MALİYESİ Abdurrahman AKDOĞAN Maliye Soru Kitabı, Editör Ümit Kaymak, HUKUK Anayasa - İdare Zehra ODYAKMAZ, ÜMİT KAYMAK, İsmail ERCAN İdare Hukuku Metin Günday Anayasa Hukuku Ergun Özbutun İdari Yargı Hukuku Zehra ODYAKMAZ, ÜMİT KAYMAK, İsmail ERCAN Medeni Hukuku (Test Sınavları için) BİLGE ÖZTAN Medeni Usul Hukuku (Adli İçin) İsmail ERCAN Borçlar Hukuku Safa Reisoğlu Ticaret Hukuku ( Ticari İşletme, Şirketler ve Kıymetli Evrak Hukuku), Mehmet Bahtiyar İcra İflas Hukuku İsmail ERCAN Ceza Hukuku İsmail ERCAN Tarih, Şehriban ERCAN THEMİS, HUKUK SORU KİTABI, Ümit KAYMAK-İsmail ERCAN
quote:Orijinalden alıntı: feilonq Al dostum umarım.yeterli gelir babalar bunlardır Kpssde.başarılar İktisada Giriş Zeynel DİNLER MİKRO İKTİSAT, Erdal ÜNSAL, Orhan Türkay MAKRO İKTİSAT FİSHER-Dornbusch, Erdal ÜNSAL ULUSLARARASI İKTİSAT Halil SEYİDOĞLU PARA BANKA Açık Öğretim Yayınları Kalkınma Kuramlarına Eleştirel Bir Yaklaşım, Nazım ÖZTÜRK Ceteris Paribus: İKTİSAT SORU KİTABI Yüksel BİLGİLİ, İktisat Tamamı Çözümlü Çıkmış Sorular Kitabı, Yüksel BİLGİLİ MUHASEBE GENEL MUHASEBE Orhan SEVİLENGÜL GENEL MUHASEBE PROBLEMLERİ Ercan BEYAZITLI MALİ TABLOLAR ANALİZİ Öztin AKĞÜÇ TİCARİ ARİTMETİK(TİCARİ HESAPLAR) Güney DEVREZ Muhasebe Soru Kitabı MALİYE MALİYE POLİTİKASI İsmail TÜRK (Klasik Sınavlar için) MALİYE POLİTİKASI Beyhan ATAÇ (Test Sınavları İçin) KAMU MALİYESİ Abdurrahman AKDOĞAN Maliye Soru Kitabı, Editör Ümit Kaymak, HUKUK Anayasa - İdare Zehra ODYAKMAZ, ÜMİT KAYMAK, İsmail ERCAN İdare Hukuku Metin Günday Anayasa Hukuku Ergun Özbutun İdari Yargı Hukuku Zehra ODYAKMAZ, ÜMİT KAYMAK, İsmail ERCAN Medeni Hukuku (Test Sınavları için) BİLGE ÖZTAN Medeni Usul Hukuku (Adli İçin) İsmail ERCAN Borçlar Hukuku Safa Reisoğlu Ticaret Hukuku ( Ticari İşletme, Şirketler ve Kıymetli Evrak Hukuku), Mehmet Bahtiyar İcra İflas Hukuku İsmail ERCAN Ceza Hukuku İsmail ERCAN Tarih, Şehriban ERCAN THEMİS, HUKUK SORU KİTABI, Ümit KAYMAK-İsmail ERCAN Sağol ,güzel tavsiyeler var birçoğunu duymuştum... Peki yayın olarak tavsiyen var mı? Mesela hukuk konularının hepsini içeren konu anlatımlı bir kitap..
bunların hangi birine çalışacağız yahu çalış çalış bitmez bencede hepsini bir araya toplayan güzel bir kaynak yok mu en azndan bitirmeye çalışırız.