Yine gündemde hocam hiç beklemezdim sonuç çıkacak mı bakalım |
KPSS 2024 ÇALINMIŞ MIDIR? (5. sayfa)
-
-
ben sınava girdim diye oluyo hep bu rezillikler
Gavin Greenaway - TopicyoutubeProvided to YouTube by Universal Music Group The Wheat (From "Gladiator" Soundtrack) · Gavin Greenaway · The Lyndhurst Orchestra · Lisa Gerrard Gladiator - Music From The Motion Picture ℗ 2000 Universal Classics Group, a Division of UMG Recordings Inc. Released on: 2012-01-01 Producer, Associated Performer, Recording Arranger: Hans Zimmer Producer, Associated Performer, Co- Arranger: Klaus Badelt Producer, Executive Producer: Ridley Scott Producer, Executive Producer: Pietro Scalia Participant: Gavin Greenaway Participant: The Lyndhurst Orchestra Associated Performer, Vocalist: Lisa Gerrard Studio Personnel, Mixer: Alan Meyerson Studio Personnel, Editor: Adam Smalley Unknown, Other: Kevin Globerman Unknown, Other: Bruno Roussel Unknown, Other: Gregg Silk Unknown, Other: Nick Wollage Unknown, Other: Jake Jackson Unknown, Other: Tony Stanton Unknown, Other: Tonia Duvall Unknown, Other: Gavyn Wright Composer Lyricist: Lisa Gerrard Arranger, Orchestrator: Elizabeth Finch Arranger, Orchestrator: Yvonne S. Moriarty Arranger, Orchestrator: Walt Fowler Arranger, Orchestrator: Ladd McIntosh Arranger, Orchestrator: Jack Smalley Arranger, Orchestrator: Bruce Fowler Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=0Gg004e1Ejk&list=OLAK5uy_nJyRUgivXJk6-Sm4seo0TVFaWvCA6WGl0&index=2 -
Öyle deme hocam olacağı varmış hayırlısı neyse o olsun
-
hocam orada kitapçıkları karıyorlar özel olarak gözetmenlere haber gitmeli o kitapçığı ona gelecek şekilde ayarlamalılar dediğiniz durumda bu sefer her gözetmene duyurdu mu olay yayılırdı.
-
Sozel mantıkta ne vardı anlamadım. O kadar baktım ama aşırı kolay bi soru sormuşlar. Keşke calismasaydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünden beri X gündeminden düşmedi yanlış sorularla ilgili ÖSYM cevap vermediği için.
Bunun sonunda sınav iptal edilecek sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınav iptal edilmez hocam. Daha öncede söylemiştim, ÖSYM kolay kolay sınav iptal etmez. 2022 sınavı bile çok yaygarı kopunca konu hakkında inceleme başlattık dediler, ondan sonra sınavın iptali geldi.
-
Hayırlısı hocam. Sadece sorular da iptal edilebilir.
-
İnsanlar günlerdir yazıyor ediyor etiket atıyor ösym halen sessiz. Hiç açıklama yok ilginç. @hamza5806
-
Soruların iptal edilip, edilmeyeceği bile belli değil. Soruların iptal olduğu ile ilgili ÖSYM açıklamada yapmıyormuş. Sınav sonuçları açıklanınca anlıyormuşsun.
-
-
Şükür, sonunda bir açıklama yapabilmişler.
-
Hadi bakalım inşallah
Gerci benim sınav her türlü gumledi hatali sorularla valit kaybetmekten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece kpss değil üniversite soruları bile sızıyordur zaten bu sınavlarla vakit kaybeden bizleriz. Kodamanlar bu sınavların ismini dahi bilmiyordur . Kendi çocukları her türlü kurumda mevkide işe giriyor,okuyacak olan en kötü yurtdışında okuyor ya da istanbulda açılan merdivenaltı üniversitelerin birinde.
-
sonuçlar açıklandı bile. gene sümen altı edildi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X