Orası öyle hocam ama kamera sorusu mantık sorusunda hatalı şık (bülent berna) tarihte misakı milli sorusu coğrafyada basım hatalı soru varmış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KPSS 2024 ÇALINMIŞ MIDIR? (2. sayfa)
-
-
Hocam bu kadar yanlış soru nasıl oluyor anlamış değilim. Bu kadar mı özensiz hazırlıyorlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 16 Temmuz 2024; 20:35:10 > -
Her sene 1 2 tane çelişkili soru ortaya çıkardı hocam ama bu sene ben de ilk kez şahit oluyorum. Ayçiçeği sorusunda soru kökü bazı kitapçıklarda çoktur bazılarında azdır olmuş mesela hocam. Mantıktaki o şık çoğu kişinin zamanını yemiştir herhalde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kpss iptal olacak mı? Pek yakında...
ne demek istiyorsun hocam
-
6 soru hatalıymış bakalım ne yapacaklar hocam
Coğrafya sorusunda bazı kitapçıklarda azdır bazılarında fazladır yazıyor diyorlar hocam baskı hatası sınavın iptalini gerektirmez mi? @hamza5806
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen Gunter -- 16 Temmuz 2024; 19:53:41 > -
Türkiye'de fark etmez zaten sorulari gerekli kisilere vermislerdir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle. Türkiye'de birçok kurumda liyakat olmadığı için artık kamu kurumlarında ciddiyet diye bir şey kalmadı. KPSS'de sembolik bir sınav gibi. Direk torpil ile alıyoruz algısı oluşmasın diye yapılan bir sınav. Bakın önden bir sınav yapıyoruz demek için yapılan bir sınav.
-
quote:
Arkadaşlar, benim kitapçığımda Ayçiçek sorusu 'EN FAZLA' şeklinde yazdığına yemin edebilirim.
En azdır, en çoktur gibi cevaplara her zaman çember çizerim ki dikkatimden kaçmasın. Kamuoyuna açılan kitapçıkta en az ibaresini görünce şok geçirdim ve İnstagram yayınlarına EN FAZLA şeklinde yazıyor diye yorum yazanlardan biri benim.
Cevabımdan ve soruda EN FAZLA yazdığından eminim, yorumlarımız yalan falan da değil. Ayrıca birçok kişide de EN FAZLA şeklinde sorulmuş, yorumlardan anlaşılıyor.
Binlerce insan bu soruyu yanlış okumuş olamaz
Twitter'da 1. sıraya yerleşti geliyor gelmekte olan
Destek olalim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır hocam bu sorulardan dolayı görülmeyen yapılabilecek sorular gitti senin matta öyle olmuştur
Hocam paylaşmışlar 2 coğrafya sorusu yediklimle aynı çıktı şıklar bile bir şeyler oluyor
Gündem oldu hocam şimdi
AHAHAHAHAH 2022de de Yediiklim sorularıyla aynıydı ahahahahha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Düşmüş hocam herhalde o yazdığım zaman ilk sıradaydı
Zuğağağağa
Yediiklim eskinin yenirenki yada fem dershanesi olma yolunda ilerliyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X