< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KPSS 2022 (2. sayfa)

-
-
Bana çok zordu geldi. Zorluk puanım 10/7
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Türkçe acayip zormuş ales gibi diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse aga hayırlısı olsun
Keske seneye sinav olsa suan 1 yil hayvan gibi hazirlanacak gucum var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kpss lisansa ilk kez girdim ama anladığım kadarıyla en zor kpss sınavı olmasından şüphe ediyorum. Türkçeyi okuyorsun anlamaya çalışıyorsun mate hiç bakmadım zamanda yetmedi genel kültürde çok detaylı bilgi istiyordu. Çalışmadan girdim ve böyle yaptığıma pişman değilim çünkü çok zorlamışlardı aksi halde vakit ayırdığım için üzülecektim. Bu ülke içi umudum yitiyor denebilir.
-
o türkçe allahın emri ya zor olması :D Orta zorluktaydı genel olarak deneme, tek üzüldüğüm nokta, gk de 2 soruyu doğru işaretlemiştim. Emin olamadığım için sildim sonra. Keşke silmeseydim ... Neyse artık alanda 1 soru fazla yapayım :')
-
Normalde;
Türkçeden 22-23 tane net yapıyordum.
Matematikten 2-3 tane yapabiliyordum.
Tarih-Coğrafya-Vatandaşlık üçlemesinden 40-45 arası yapabiliyordum.
Gel gör ki sınavda 11 Türkçe neti, 0 matematik ve 38 gk yaptım. Tek şansım öabt'nin iyi gelmesi veya atamaların artması.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 1 Ağustos 2022; 13:59:35 > -
ykscilerden size sıra gelmez mat soruları çok kolay olduğu için hepsini tıkır tıkır yapıyorlar
sınav zor olunca daha yüksek gelir inşallah umduğundan aga, umarım alan sınavı iyi geçer
eyvallah hocam sağolasın desteğin için. Sabah başlıyorum ÖABT'ye çalışmaya.
-
Agaaa ilgili yayınevinden hazırlan diğerlerini boşver
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X