Şimdi Ara

Kpss-2018 deneme amaçlı girecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi günler iyi çalışmalar.Ben makine mühendisliği 3.sınıf öğrencisiyim.2018 kpss ye kendimi deneme amaçlı çok çalışamadan (bölüm derslerinden dolayı) girmeyi planlıyorum.En azından 2019 da mezun olursam 2.seneki merkezi atamalarda şansım olabilir.Sormak istediğim bir kaç bir şey var bu yüzden burada uzun zamandır çalışan tecrübeli insanlardan yardım almak istedim.

    Deneme çözdüm 3-4 tane çıkmış soruları da çözüyorum.Genel yetenek kısmı zorlamıyor kitap okuma alışkanlığından türkçe bölümünü 25 net civarı yapıyorum.Matematik ise unuttuğum konular var tabi geometri olsun bazı ufak tefek konular olsun ama paslanmamışım hâla 24-25 doğrum çıkıyor.Genel yetenekte sıkıntı yok gibi.Fakat genel kültür bölümü 0.Çalışmadan yapılamayacak derecede salt bilgi soruları var.Haliyle bende tarih olsun coğrafya ve vatandaşlık olsun 15-20 doğrum anca çıkıyor.

    Makine mühendislerinin alımları belli.85-90 aralığında bir puan almadan atanmak mümkün değil.Bu yüzden en azından 35 net civarı yapmam lazım genel kültürden.Bu sınav için değil ama en azından bir ön hazırlık olsun 2020 kpss için.Kpss de tecrübeli arkadaşlar sayısal olan ve ezberi kuvvetli olmayan biri olarak nasıl çalışabilirim genel kültür kısmına ?


    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@yWaLKer35 -- 15 Ocak 2018; 12:49:39 >







  • Kolay gelsin, youtube da bir sürü video var, onları izleyebilirsiniz. İzlemenin haricinde ciddi çalışmak istiyorsanız izlediklerinizi not edin sonra onları ayrı bir deftere geçirin.
  • Sağol hocam dikkate alıcam video işini.Ya ben onu hiç yapamıyorum işte sözel derslerde not alıp,başka deftere geçirmek filan hiç bana göre değil nasıl halledicem bu sorunumu bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.