Şimdi Ara

Kpps lise düzeyi katiplik için 70 puan yeterli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bu kelimeler uzun ve telafuzu zor demişti kuzenim. Ama sıkıntı olmaz yine de. Bu arada siteden ne kadar kazanıyorsun aylık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Hocam bu kelimeler uzun ve telafuzu zor demişti kuzenim. Ama sıkıntı olmaz yine de. Bu arada siteden ne kadar kazanıyorsun aylık?

2 k civarı hepsi toplam hocam en kötü 3 dkda 120 yaparım istediği kadar zor olsun kaç senedir bu işle uğraşıyorum.Makale hazırlarken ben ne zor kelimelerle karşlılaştım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 20 Eylül 2016; 5:42:39 >
  • 70 yeterli değil. minimum 70 istiyor sıralamaya girersen uygulamaya cagirilirsin. 3dk da 90 kelime de minimum. 90 la giremezsin büyük ihtimalle. meslek begenmeme lüksümüz yok bana göre. hayat şartları zaten zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Türkçe ile biraz zor hocam kpps?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

Arkadasım kpssden 93 aldı geçen sene atanamadı. mülakatla alıyorlar. sen öğrencisin zaten ne işin var demiş almamışlar.

özet:torpilin varsa atanirsin.

öğrencilik suç mu anlamadım hocam neden öyle demişler?

"sen okuluna bak, işe daha çok ihtiyacı olanlar var" gibisinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

quote:

Arkadasım kpssden 93 aldı geçen sene atanamadı. mülakatla alıyorlar. sen öğrencisin zaten ne işin var demiş almamışlar.

özet:torpilin varsa atanirsin.

öğrencilik suç mu anlamadım hocam neden öyle demişler?

"sen okuluna bak, işe daha çok ihtiyacı olanlar var" gibisinden

okumak sosyal bir devletin halkına sağlaması gereken en temel statüdür. adalet sistemi çok yoğun iş gücü ve az kalifiye personeli olduğundan bu imaya getirmişlerdir. Yani bir sgk meb gibi bir kurum değil adalet bakanlığı. emin olun mesai saati olan 17:00'da çıkabilenler şanslı insanlardır. adliyede. )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.