Şimdi Ara

kozmetikburada kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gezerken gördüm. paylaşmak istedim facebook reklamlarından kozmetikburada.com.tr de rebul 2li kolonya 18.5 lira piyasanın baya altında tek bir kargoylada ne kadar ürün alırsanız gönderiyorlar. ilk başta teretdütlerim vardı gelir mi diye 1 günde kargoya verdiler ürünlerim geldi. yanında brut madalyon aldım onun fiyatıda uygun geldi 38 tl den toplamda 4.9 kargo fiyatı alındı 61.40 gibi bir fiyata geldi

• Kolonyalar kaç cc?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 mağazasından ürün aldım sorunsuz geldi. Site güvenilir bana göre.
  • 2 farklı secim yaptım 270cc cam sisede geldi ikiside kutulu şekilde aras kargoyla geldi
  • link ??
  • ben kendi sitelerinden aldım n11 dede mağazaları varmış evet kozmetikburada.com.tr den aldım fiyat daha ucuz geldi
  • https://www.kozmetikburada.com.tr/rebul-kolonya-cesitleri-270ml-2-adet

ürünün linki stoklarında fazla kalmamış sanırım baya alan var kacırmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    ENPARA.COM ŞİRKETİM KAMPANYASI
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N11 DEN SAYISIZ ALISVERİS YAPTIM kozmetik buradadan aynı gün kargo sorunsuz alışveriş yiğiti öldür hakkını ver .işim vardı yinede adamlara teşekkürümüzü burdan edelim.n11 den 3 ürün alana 3 hediye 2 ürün alana 2 hediye gönderiyolar

linkten üst kısımda detaylar

http://www.n11.com/old-spice-125ml-classic-tiras-losyonu-kupa-hediyeli-P21074382
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    old spice kendi sitelerinde daha ucuz baktımda şimdi 19 lira görünüyor n11 e göre kendi siteleri daha ucuz ürünlerde
  • ysf.ckr kullanıcısına yanıt
    hocam ben ürüne dahi bakmadım ustte yazanı okuyun 3 ürüne hediye .

edit fiyatlara halen bakmadim ama n11 de ücretsiz kargo
  • Guvenilir magaza bayagi alisveris yaptim guvenilirdi

• kargo ücreti var mı hocam?
  • N11 deki en saglam magazalar arasinda ilk 3e girer

• ahbap kullanıcısına yanıt
    hocam kargo 4.90 istediğin kadar ürün alabiliyorsun. mesela n11den benim aldığım ürünler her ürüne kargo fiyatı koydukları için daha fazlaya geldi. kendi sitelerinde toplamda 9 tl daha ucuza gelmiş oldu n11 e göre
  • Hemşehrilerime burdan ben de teşekkür ederim, n11 den puanlarla vs. çok uyguna bir sürü alışveriş yaptım. En sorunsuz mağazalardan biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

N11 DEN SAYISIZ ALISVERİS YAPTIM kozmetik buradadan aynı gün kargo sorunsuz alışveriş yiğiti öldür hakkını ver .işim vardı yinede adamlara teşekkürümüzü burdan edelim.n11 den 3 ürün alana 3 hediye 2 ürün alana 2 hediye gönderiyolar

linkten üst kısımda detaylar

http://www.n11.com/old-spice-125ml-classic-tiras-losyonu-kupa-hediyeli-P21074382

Belirli ürünler de sanırım

• n11 de nasıl bilmiyorum ama kendi internet sitelerinde fiyatlar cok cazip. baya kampanyalı ürünler var
  • Değerli trablus35;Hediye Ürünlerimiz tüm ürünlerimizde geçerlidir.Aynı sepette alacağınız herhangi 2 ürüne Pantene saç kremi ve Flormar lip,3 ürüne premier diş fırçası,Nivea soft 100 krem ve elidor şampuan hediyemiz bulunmaktadır.
  • rebulun kokularından hangilerini tavsiye edersiniz.
  • çok ilgili bir satıcıdır, sorunsuz alışveriş yaapbilirsiniz kozmetikburada ile. Defalarca alışveriş yaptım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.