güzel walla template yi nerden bulduunu bende merak ediyorum..
Güzel bir çalışma olmuş ,templateyi bizlerle paylaşabilirmisin?
Eline Sağlık. Başlangıç ve devamı için iyi derece...
Merhaba,
Bence yukarıdaki yorumların aksine güzel bir site olmuş. Köy veya şehir bence farketmez. Önemli olan içerik...
Birkaç tane tavsiyem var...
- Üstteki banner'in yüksekliğini biraz azalt. Çok büyük görünüyor. - Ne olursa olsun bence köy sitesine üyelik sistemi gereksiz... Veya gerekli bile olsa kayıt ve şifre butonlarını oradan kaldır. Görüntüyü bozuyor. - Üstteki ziyaretçi sayacını sayfanın altına al. - Bannerin hemen altında yatay olarak duran 6 adet linki kaldır. Nasıl olsa soldaki menüde var. - Google arama kısmını tamamen kaldır. Reklam bannerini ise sayfanın altına al. - Ben olsam sağ kısımdaki anketi ve altındaki haberleri tamamen kaldırırdım. Solda menünün altındaki duyuru kısmını sağa al. Haberde koyabilirsin ama biraz küçük olsun. Çok büyük olmuş. Son dakika haberlerini de kaldırabilirsin. - Sitenin orta kısmı güzel olmuş. Değiştirmeye gerek yok. - Hava durumu bölümleri renk olarak sayfaya hiç uymamış. Değiştirme imkanın varsa değiştir. Duyuru kısmını sağ tarafa alırsan hava durumu bölümlerini menününü hemen altına alabilirsin...
Bunlar benim düşüncelerim... Yapıp yapmamak sana kalmış
İyi çalışmalar...
içerik olarak çok güzel bir site gerçekten. Anelka nın haberinin okudum vallaa sabah sabah
hahaha anket sistemi guzelmis. "corumlu oldugunu belli etme,hile kullanma"hahaha.
quote:
diskjockey Er
7 Temmuz 2006; 14:42:52 Yeni mesajlar Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. hahaha anket sistemi guzelmis. "corumlu oldugunu belli etme,hile kullanma"hahaha.
cgunday Binbaşı
12 Mayıs 2006; 9:14:02 Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: DuarYa
sen ilk basladıgında direk mi atıldın hic templateler üstünde calısmadınmı
Hayır ben hayatımda "HİÇ" template veya hazır portal kullanmadım. Kullanmam da. Hazır portallarla "tasarım" öğrenilmez. Kodlama bilmiyorum kodlama öğrenilebilir belki ama tasarım öğrenemezsin. Tasarım zamanla geliştireceğin, her s.çtığın sitede güzelleştirmeye bir adım daha yaklaşacağın bir husus. Tabi bir de çoğunu başkalarının yaptığı ve sadece ekleme-değiştirme yaptığım bir şeye "bana ait" diyemiyorum ben. Sen diyebilirsin. Ancak -tasarımı kastediyorum yine- rezalet ötesi bir siteyi senin yapman, hazır bir şeyi değiştirmene göre benim nazarımda daha kıymetlidir. Sana daha çok yararı vardır.
cilem.net ten aldıgın ıtıraf scrıptını zıyaretcı defterı yapmışsın ve adamların yanı o scrıptı yapanların emegıyle oynuyorsun emege saygısızlık edıyorsun adamlar ne dıyor cılem.net bannerı sılmeyın ama sen sıldın ayıp kınadım senı
üstteki banner köyle ilgili olsa daha iyi olmazmı
DuaRyaS ögretmendir. webtasarım gibi işlere zamanı olmayan bir arkadaşımız. sadece köyünün adını andırmak için bu siteyi yaptı ve artan zamanıyla kendince düzenlemeye çalışıyor. yani kendisi webtasarımcı deil okul öğretmenidir
ama webtasarımcıyım diye dolanan cogu kisiye 10 basıyor su anki ilerlemesiyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme