Şimdi Ara

Köylerde Evlerimiz Varmış :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bizim Aile Baya Kalabalık Zenginmişiz Batmışız Falan Şuan durum orta Babamla köy hakkında konusuorz benimde çok hoşuma gider herkezin birbirini tanıdığı sevdiği inek besleyenlerin falan olduğu köyler konustuk baya sonra dedi aaa bizim Kastamonuda ve başka bir şehirde şuan hatırlamıorm lüks bi evimiz vardı dedi. bende ssevindim gideriz falan die ama soğuk olur üşürüz zaten okulun falan var olmas dedi. e kiralayın ozman dedim ne kiralaması millet ordan kaçıyo dedi kimse almaz dedi ben gitmek çok istiyorm ama yaza anca dio babam şimdi orda yaşayan adam olcan evin yok camı kırıp yaşa orda 20 yıldır nerdeyse gitmiyomuş babamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Borusu -- 15 Ekim 2008; 16:11:34 >

• Bu Köy Evlerini Nasıl Değerlendirebiliriz?
  • köyde bizim de evimiz war ama ew değil koskocaman bir HAN konak gibi walla duvar yapısından mı bilemiyecem ama buz gibi oluyor yazın haftasonları orda oluyorum walla süper oluyor yak mangalını ohh mis
  • Bende gidip bi görebilsem şu evi
  • arsa ile birlikte satın kurtulun. Zaten köy yeri olduğuna göre ilerde değerlenme şansı yok
  • Millet kaçmaya çalışıyormuş kimse almıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Borusu -- 15 Ekim 2008; 16:33:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

arsa ile birlikte satın kurtulun. Zaten köy yeri olduğuna göre ilerde değerlenme şansı yok

ya kardeşim düşünsene gelmişsin 60 yaşlarına emekliye ayrılmışsın kafan sakinlemek istiyor gidersin oraya kalırsın ne kadar güzel olur bence değerlendirme şansı var mesela bizim Han'ı ziyarete bile geliolar yani bence satmasın eer dediği gibi ev lüx ise
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş kaç? Kastamonudaysa deniz falan vardır.Bi kayık mayık bulursun takılırsın bisiklet at kayık yüzme mangal
  • Sessiz sakin doğal yeşillik süper biyer ya
  • Bizimkiler de babamın köyüne ev yapmayı düşünüyorlar. Eğer bu sene yaparlarsa yaza bisikletimi kaptığım gibi gideceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Har

yaş kaç? Kastamonudaysa deniz falan vardır.Bi kayık mayık bulursun takılırsın bisiklet at kayık yüzme mangal

14 Ancak Kürek çekme mangal falan hepsini yapıorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y.e.ş.i.L

quote:

Orjinalden alıntı: Har

yaş kaç? Kastamonudaysa deniz falan vardır.Bi kayık mayık bulursun takılırsın bisiklet at kayık yüzme mangal

14 Ancak Kürek çekme mangal falan hepsini yapıorm

Kardes daha zamanın var.3-5 yıl sonra arkadaşlarını kapar yanınıza araç-gereç yemek falan filan alırsınız gidersiniz.Eğer eşya falan varsa evde.Çok iyi ortam yaparsınız orda.İyi vakit geçer 4 genç orda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.