Şimdi Ara

Köydeki olayla sadıçlarlan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım benle dalga geciyo . Bakiom onlarda hep bilgisayar falan var Telefonları akıllı telefon hepisi zengin . Köyde oturuyoz biz . Onların arabaları var isteedigi zaman şehre gidiveriyi . Benim işim koyun gütmek . İnternete köyün ay-net kafe den giriyom . Böyle tüplü ekran . İkide bi mavi ekran çıkıyo . windos 98 yuklümüş galiba .Klavyeler küf dolu . Sanki içinde yeni bi dünya oluşmuş , gecende enter tusuna bastim tuş aşa göçtükçe klavyenin içinden balgam taşıyo öle pis biyer . Kafeye de haşmet aga bakıyo ama oda anlamiyo bişeyden .gecen bu haşmetin ana makinaya bakam dedim adam 240 p de ayıp filim izliyo . Donuyo falan . Anca avuclasin dursun neyse ay-net te Tek oyun var oda cs 1.5 . Sadıçlarla iceworld yapmaya gidioz arada . İşte bu zenginler bizi alaya alıyo hep eziyolar . Onların küçülen giyafetleri giyiyom . Sagolsun bi zengin arki nin telefondan yaziyom . Onlar ın her istedigi oluyo benimki olmuyo . Neden zalımsın dünya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SobaBorusu

Arkadaşlarım benle dalga geciyo . Bakiom onlarda hep bilgisayar falan var Telefonları akıllı telefon hepisi zengin . Köyde oturuyoz biz . Onların arabaları var isteedigi zaman şehre gidiveriyi . Benim işim koyun gütmek . İnternete köyün ay-net kafe den giriyom . Böyle tüplü ekran . İkide bi mavi ekran çıkıyo . windos 98 yuklümüş galiba .Klavyeler küf dolu . Sanki içinde yeni bi dünya oluşmuş , gecende enter tusuna bastim tuş aşa göçtükçe klavyenin içinden balgam taşıyo öle pis biyer . Kafeye de haşmet aga bakıyo ama oda anlamiyo bişeyden .gecen bu haşmetin ana makinaya bakam dedim adam 240 p de ayıp filim izliyo . Donuyo falan . Anca avuclasin dursun neyse ay-net te Tek oyun var oda cs 1.5 . Sadıçlarla iceworld yapmaya gidioz arada . İşte bu zenginler bizi alaya alıyo hep eziyolar . Onların küçülen giyafetleri giyiyom . Sagolsun bi zengin arki nin telefondan yaziyom . Onlar ın her istedigi oluyo benimki olmuyo . Neden zalımsın dünya

Ben Hayır Diyorum

• Updurrahman

• olmamış , hayır.

• Ben de hayır diyorum ve 3 hayırla uğurluyoruz
  • Daha önce okudum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.