Şimdi Ara

KÖYDEKİ KOYUNLARLA OLAY ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NOT:Bu hikayeyi daha iyi anlamak için ilk olaylarımı aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90197680&p=1#90199316

2. Hikayehttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90216245&p=1#90216634

Geçen köyde yaşadığım tahlihsiz olaylardan sonra kendime yeni arkadaşlar edinmeye çevremi gözü dönmüş ineklere,horozlara ve dedeme hatta biricik sevgilime karşı sağlamlaşmış arkadaşlıklar kurmam gerektiğini anladım.Bahçeye çıktım bir sigara yaktım içime hafif hafif çekip koyun ahırına doğru yol aldım koyunlar Pekte Zeki olmadıklarindan arkadaslik kurmak Zor olmayacakti.Bir koyun beni gördü ve OOOOOOO beyler böbreksiz Fırat gelmiş dediler.Bende o lafını geri almazsan burda büyük olaylar çıkacağını kurban bayramında seni arzulalayacağım dedim.Toynağını omzuma koydu ve Bak fıratçığım senin o peynir sevgilinde beş para etmez bozuk böbreklerinde umrumda değil dedi Indir o toynağını dedim İndirmessem nolcak dedi tekrar indir o TOYNAĞINI DIYE bağırdım.Bağırma lan dedi.ZATEN SEVGILIM BÖBREĞİMLE KAÇTI dedim MORALIM BOZUK GUVENILIR ARKADAŞ ARIYORUM dedim. Omzuma koyduğu Toynağını ağzıma götürüp şişşştt Fırat biliyorum biliyorum dedi bana güvenebilirsin dedi.O anda enseme soğuk sert bir darbe aldım.Ve çamura yuvarlandım.Kalktığımda ellerim bağlı belden aşağım çıplak üstümde t shirt yatıyordum.Başımda koyunlar sigara içiyordu.Sonra tekrar bayıldım.Kalktığımda yataktaydım ve yanımda dedem üstsüz sigara içiyordu.Noldu dede dedim.Bişi yok dedi gözleri yaşlı bişi yok sadece bana hayatımda kimsenin yaşatmadığı zevki yaşattın dedi.Bu ne demek şimdi dedim dedeme fazla düşünme hadi çayı Demle dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özet
  • Su cinselligi katmasan ya da abartip sacmalasan Umut Sarikaya potansiyeli var sen de.
    Bim adli yazisini oku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qNothing

Su cinselligi katmasan ya da abartip sacmalasan Umut Sarikaya potansiyeli var sen de.
    Bim adli yazisini oku.

Okumuycam moralim bozuk

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

özet

Dedesi buna çakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Nisan 2014; 4:23:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

özet

Dedesi buna

hocam değiş şu avatarı yahu her görüşümde izlemekten alamıyorum kendimi miğdem bulanıyor
  • cinsellik olayı bozdu hele ki dedenin sana çakması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komşu Kavgası ve Mahkeme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deden he

• Adama dedesi bindirmiş.
    Bu arada Koyunlar dişi. Olmamış koç olsaymış olurmuş
  • sen avustralyaya gitmiyormuydun
  • Blok :(
  • Çok iyi olmuş kardeş Helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

sen avustralyaya gitmiyormuydun

Avustralyadayım zaten açtığım konular gecenin köründe anlarsın burda hayat o kadar zorki saçlarım beyazladı nerdeyse gece 2 ye kadar çalışıp sabah 6 da okula gidiyorum sırf okulunu ödemek için çalışıyorum iş bulmakta çok zor yani hayal edildiği gibi Değil heryer

• quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

sen avustralyaya gitmiyormuydun

Avustralyadayım zaten açtığım konular gecenin köründe anlarsın burda hayat o kadar zorki saçlarım beyazladı nerdeyse gece 2 ye kadar çalışıp sabah 6 da okula gidiyorum sırf okulunu ödemek için çalışıyorum iş bulmakta çok zor yani hayal edildiği gibi Değil heryer

hmm ama tadını çıkar yani orada geçen zaman gibisi yoktur bir ara pm den konusuruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.