Bildirim
Koy Binasını 9 A Bastım Ama.... [SS Li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Gayet iyi bence yükselme sürecinde golemi 2 ye basarsanız çok daha iyi olacağını düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KaptaNn10
Gayet iyi bence yükselme sürecinde golemi 2 ye basarsanız çok daha iyi olacağını düşünüyorum
İyide kraliçeye 40 bin nasil kasicam derdim o suan
Ondan sonra direk 2 tane x yayı
Gecmeden full toplayicilari iceri alip koruyucam
6x2
1.200.000
Altın
900.000
Civari iksirim de extra olacak
Sonrada ALLAH Kerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: alatay
bende 1 hafta once gectım 9 a. ganımet aynı guzel hemen 2 yayıda bastım. kampları bastım 1 tane harıc. okcuyu yukseltıyorum. buyu fabrıkası ve bır de havan. ıvır zıvırlar bıtsın tamamen havan ve buyucu kulesıne focuslanıcam
Ilk gectigimde neyapmaliyim vs. Taktik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: furkanbozaci1441
quote:
bende 1 hafta once gectım 9 a. ganımet aynı guzel hemen 2 yayıda bastım. kampları bastım 1 tane harıc. okcuyu yukseltıyorum. buyu fabrıkası ve bır de havan. ıvır zıvırlar bıtsın tamamen havan ve buyucu kulesıne focuslanıcam
düzenle filan ugrasma ne bastıysan dagıt etrafa. ben oyle yapmak zorunda kaldım. herseyı aldıktan sonra dukkandan duzenı oyle yap. tuzaklarla fılan ugrasma. yagma ıcın labaratuarı gelıstır ve okcuya gırıs hemen ardından havanlar ve buyucu kulelerı_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
düzenle filan ugrasma ne bastıysan dagıt etrafa. ben oyle yapmak zorunda kaldım. herseyı aldıktan sonra dukkandan duzenı oyle yap. tuzaklarla fılan ugrasma. yagma ıcın labaratuarı gelıstır ve okcuya gırıs hemen ardından havanlar ve buyucu kulelerı
Imzanizda gordum ps3 psn varmi ?
Varsa atariz biseyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
quote:
aynen var hocam
online bf3 var fifa 14 filan var cok online oyunum yok ama
Splinter Cell Blacklist
Online co op zevkli olur :)
Bende cift hak var biri kendi ps3umde bir hakkini da size vereyim online oynariz
quote:
quote:
aynen var hocam
online bf3 var fifa 14 filan var cok online oyunum yok ama
Splinter Cell Blacklist
Online co op zevkli olur :)
Bende cift hak var biri kendi ps3umde bir hakkini da size vereyim online oynariz
olur hocam hiç oynamadım splintercell alışırım inş :)_____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KaptaNn10
İyide kraliçeye 40 bin nasil kasicam derdim o suan
Ondan sonra direk 2 tane x yayı
Gecmeden full toplayicilari iceri alip koruyucam
6x2
1.200.000
Altın
900.000
Civari iksirim de extra olacak
Sonrada ALLAH Kerim
Hocam acele ediyorsunuz biraz ilk hafta değilde 2.hafta alırsınız kraliçeyi en fazla ayrıca x yayları kolayca basılabiliyor gözünüzde biraz fazla büyümüş kb 9 rahat olun her zamanki gibi ganimetinizi kasın gerisi kolay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
lab yükseltmede önce devi 6ya basmanı öneririm çünkü çok ganimete ihtiyacın olacak.. ardından klan savaşına önem veriyorsan balona bas derim.yok ganinete devam diyorsan barbarı yükselt.. okçuya sona bırak hatta.. çünkü okçu 6 seviye olsa bile sihirbaz kulelerinin yada havanların tek vuruşunda ölüyorlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Şiddeti Sevmem ama Kullanmayı İyi Bilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: killikli
lab yükseltmede önce devi 6ya basmanı öneririm çünkü çok ganimete ihtiyacın olacak.. ardından klan savaşına önem veriyorsan balona bas derim.yok ganinete devam diyorsan barbarı yükselt.. okçuya sona bırak hatta.. çünkü okçu 6 seviye olsa bile sihirbaz kulelerinin yada havanların tek vuruşunda ölüyorlar..
Okçuyla ganimet kasıyorum
Bence hata yapmamışsın. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
![Koy Binasını 9 A Bastım Ama.... [SS Li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f9e%2f45%2ff0%2f9e45f07e63f49cba2d25671529cfaf0f.png&t=106099941&width=480&text=1)
![Koy Binasını 9 A Bastım Ama.... [SS Li]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2fc7%2f30%2f3c%2fc7303cb4c58d1bfb81b7a113a18b70dc.png&t=106099941&width=480&text=1)