Şimdi Ara

Koxp neden mi var ? Cevabı içerde..!! girin okuyun lütfen. :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Şimdi size öyle şeyler anlatacağımki, k2 den değil koxp yapanlardan nefret edeceksiniz.

Hilaladam denen lavuk ( tabir gayet yerinde ) bundan seneler önce oyunun hilelerini buldugu için ban yemiş. Ne yaptıysa charı açılmamış,

Oda intikam için Kngiht Online Usko serverını oynanamaz hale getirmek için elinden geleni yapmıştır. Çok uzun bir araştırma yaptım ve sonuçları aşagıda lütfen dikkatli okuyun.

1- exbilqi grubunun kendine ait private serverları var, ve elinizdeki koxplarla bu serverlara asla ve asla giremiyorsunuz.

2- koxp sayesinde usko serverında adamların banlanmalarını sağlıyorlar, bu sayede kendi private serverlarına adam çekmeye çalışıyorlar.

3- Amaçları private serverlarını türkiyede Usko yerine koyabilmektir. ( oyunun zaten %80 i türk)

4- Karakterlerinizi koxp yardımıyla soyuyorlar, soyulan itemleri Usko serverda Gb karşılığı satıyorlar, ve tabiii gb yide YTL ile satıyorlar, Bu sayede private serverların giderleri karşılanıyor.

5- Siz bilmeden enayi gibi char kasıyorsunuz item yapıyorsunuz ve uçup bir anda gidiyor, sonrada k2 firmasına veryansın ediyorsunuz.

6- TBL dosyalarında virüs olmaz diyenler iyi okuyun. TBL dosyalarına yerleştirilen 4 satır kod ile dosyalar keylogger haline dönüştürülebiliyor.

7- Heavenfire nin k2 ile alakası yok o tamamen çinli hackerlarla alakalı, sonuç olarak amaçları hilaladam denen şerefsizle aynı.

8- İtemim yok prede almıyorum diyenler bu madde sizin için ; kastıgınız np ler ile clanlar kuruluyor ve bu clanlar gb karşılığı satılıyor.

9- Krallık sistemlerine şike karıştırılıyor. Bir ton char ile kendileri kral seçiyorlar ve kraliyet kasasını boşaltıyorlar, tabii bu paralarda YTL ile yine size kasılıyor.

Bir anlık zevk uğruna oyunu mahfetmeyin, indirmeyin kullanmayın. Kullanmayanıda kullanmaya mecbur etmeyin, herşeyi k2 den beklemeyin.

Koxp kullananların %90 ı yine türktür. Forumlarda ağlayanların da yine %90 - %95 i türktür. kendi kendinize eziyet ediyorsunuz.

Sonuç nemi olacak ? Olası sonuçlar aşağıda ;

- Ban yiyeceksiniz karakter toptan gidecek

- Charınız hacklenecek itemleriniz satılacak, char ınız en sonunda itemsiz toptan satılacak

- Usko server oynanamaz duruma geldiği için Private serverlara kaçacaksınız. Burada tehlike büyük. private serverlarda PATCH adı altında bilgisayarınıza ne yüklettikleri belli değil, Kredi kartı, msn şifresi, özel görüşmeler, Hayati bilgilerinizden bile olabilirsiniz.

Şimdi forumda koxptan yakınıp %90 ınıda türklerin kullandıgı bir programda neden birbirinize bu eziyet ?

Forumda ''Elin gavuru'' dediğiniz kişilerde siz dahada gavursunuz. Hiç değilse onlar gavurlar, siz dinsizsiniz.

Oyunda olsa bir emek vardır, Siz babanızın hayrına yapılıyor o koxplar sanın. Gün gelecek ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

Ozaman dönüp bu konumu baştan sona tekrar okursunuz. Unutmayın, Koxpları yapan türkler, ve bir türk asla ve asla çıkarı olmayan bişeyi yapmaz. ( Afedersiniz ama böyle )

Knightsiz bir hayatı düşünün, oyunun ipini kendiniz çekiyorsunuz. Oyunmu yok kardeşim diyebilirsiniz, bende size gidin o oyunu oynayın ozaman rahat bırakın knightı kardeşim derim.

Siz KOXP yapanlara exbilqi de dualar ediyorsunuz, Adamlar sizin üstünüzden milyarlar kazanıyor, illa kazanç premium cash değildir.!

exbilqi yok olursa son gelecek patch te koxp namına birşey kalmayacagını garanti ediyorum.

Ayrıca bu ş.....sizler Samsun ili Bafra İlçesinde yaşıyolar(Yalnış Duymadıysam)

• sen yenisin galiba
    hep demek istemişimdir
  • Bu yazı daha öncedende verilmiş bunu yazan arkadaşı tebrik ediyorum.Ne olduğu belirsiz patchler geliyor sürekli kim bilir içlerinde ne var ama biz bilmiyoruz.
  • Ne alaka ya Hilaladam dediğin kişi nerden baksan 3-4 senelik olay ki keşke oyun o günlerdeki gibi olsa bu yazıyı nerden kopyaladın bilmiyorum ama eski olduğu belli exbilgi mi kaldı eskidendi bizde girip baktık zamanında şuan zaten dandik koxpları kullanan exbilgi gibi sitelerden tedarik edenler 12-15 yaş arası mal insanlar her türlü kanıtlarım bende şuan hf kullanıyorum ionia serverinda 80 koxper charım var ama gidip te pk atmıyoruz dolayısıyla kimseden küfür yemiyoruz şikayet yemiyoruz banlanmıyoruz i4 de 4-5 kişi bowl dönüyoruz ki bizde para kazanalım artık vermekten sıkıldık ya toptan kaldırsınlar koxpu o zaman biz de aramayız hile yi koxpu zaten zevkmi alıyoruz sanıyorsunuz
  • SerSeriZa kardesime katılıyorum bencede dedikleri doğru ama konuyu acan arkadasımın dedıklerınde bırazda olsa dogruluk var

''TBL dosyalarında virüs olmaz diyenler iyi okuyun. TBL dosyalarına yerleştirilen 4 satır kod ile dosyalar keylogger haline dönüştürülebiliyor.''
    Bu dedıklerı dogru aslında bazı degısıklıklerle butun ozel bılgılerınız alına bılıyor
  • Yanıldığın bir noktan var ne anlar o ezük büzükler koxp vs program yazmaktan.. Paralı koxp kalkmadığı sürece Türkler de daima o koxpun datalarını kurcalayıp bedava adı altında o koxpları cıkarıp coluğu cocuğu soymaya devam edecekler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerSeriZa.

Ne alaka ya Hilaladam dediğin kişi nerden baksan 3-4 senelik olay ki keşke oyun o günlerdeki gibi olsa bu yazıyı nerden kopyaladın bilmiyorum ama eski olduğu belli **** mi kaldı eskidendi bizde girip baktık zamanında şuan zaten dandik koxpları kullanan **** gibi sitelerden tedarik edenler 12-15 yaş arası mal insanlar her türlü kanıtlarım bende şuan hf kullanıyorum ionia serverinda 80 koxper charım var ama gidip te pk atmıyoruz dolayısıyla kimseden küfür yemiyoruz şikayet yemiyoruz banlanmıyoruz i4 de 4-5 kişi bowl dönüyoruz ki bizde para kazanalım artık vermekten sıkıldık ya toptan kaldırsınlar koxpu o zaman biz de aramayız hile yi koxpu zaten zevkmi alıyoruz sanıyorsunuz

Bilader sen alıyorsun başkası alıyor bir başkası ve böyle devam ediyor.Adamlar da bulmuşlar gelir yolunu niye bıraksınlar satmayı.Ama adam gibi sen bıraksan bir başkası kendi adına karar verip bırakıyorum derse sürekli böyle böyle olaylar yaşansa bak 1 tane kxper kalıyor mu.Ben kullanmıyorum PK da demişsin ama ben inanmıyorum.HF en varsa her yerde kullanırsın en basitinden bdw de açarsın cz de de açmıyacağını zannetmiyorum.Bu yüzden ben şuralarda kullanmıyorum demen çok yanlış.Ha belki kullanmıyorsun öyleyse bravo sana ama adamlar senin gibi düşünenlerden sadece exp için aldık deyip kullananlardan kazandıkları para + sizi görüp bıktım artık deyip hf alan kişiler arttıkça hem adamların cebi parayla dolar hem oyundan artık zevk alınmaz hem de bu olay bitmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gelin komik şey var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir varmış bir yokmuş...biz çıkalım kerevetine.
  • exbilgimi , exbilgi pvp mi bunlar 2yıl öncenin olayları
  • hilaladam koxp yazmayı bırakdı , ko dan güzel oyunlar var runes of magic oda beleş k2 nin yada g1 in ürünü değiL sadece türkiçe olan versiyonu g1 in rom uda eneu da oynayın ,, elf ler var wow a cok benzıyor ... wow oynayın 89 liraya orjinal key alabilirsiniz yada oyunu bırakmıs adamdan 80-90liraya 80 lvl uyelık wow tbc + wotck u alabilirsiniz
  • keşke koxp hiç olmasaydı
    ama malesef
    ben kullanmıyoru şahsen.
    cz de kullananları kınıyorum
  • bu yazı eksik olabilr ama cok matıklı bence
  • En az 2 yıllık olay hilaladam falan
  • koxp sadece ko da yok.silkroad da da karahan da da wow da da binbir türlü hile var koxp ve benzeri.Neden sadece ko ya atfediliyor bu olay
  • hilaladam ban.gif
  • kaç yıllık yazı bu
  • 2 - 3 sene vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.