Şimdi Ara

Kowalski - Trendyol - Limango ve kowalski.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birçoğunuz muhtemelen biliyordur, kowalski ürünlerini bugüne kadar deriden firması getiriyordu,deriden haricinde satan bir mağaza daha vardı ama adı aklıma gelmiyor şu anda..

kowalski.com.tr diye bir site var, bu site şu an deriden mağazasında 245lira olan ürünü 160 liraya satıyor, ben arayıp görüştüm, ürünlerin orjinal olduğunu ve orjinal olmasa nasıl böyle bir isim alabileceklerini söyledi vs.

Gelelim şimdi bizim kampanya sitelerimize,

Limangoda kowalski vardı, buraya ürünlerini bu site vermiş 2 kere, yetişememiş almamıştım,

Trendyolda yine indirime girdi kowalski,sitedeki logo kowalski.com.tr nin logosu, yani tedarikçi yine bu firma/site..

Bende sipariş verdim, bugün geldi

Ürünün kutusu deridendeki gibi değil, "W" harfi sanki bn bitiştirilmiş de w ya benzetilmiş gibi,

Ayakkabıya gelecek olursak, kowalski.com.tr nin etiketi var üzerinde,kullanım bilgisi vs. yazıyor, ayakkabının tabanında ise yine aynı sitenin etiketi mevcut

Kowalskinin başka bir modelini alırdım hep,bu sefer ilk defa başka bir model aldım, ama deridendekine göre biraz önü uzun gibi geldi, arkadaşımda kullanıyor ordan biliyorum..

Yani kısaca ; bu ürün nedir şimdi ? sahte midir, birebir midir nedir ?

• Nick-mesaj bütünlüğü.
  • kowalski bu değil miydi?!?

Kowalski - Trendyol - Limango ve kowalski.com.tr
  • Sahte ürün büyük ihtimalle. yemişler seni.
  • Evet hocam kowalski o,haklısın,ben yanlış açmışım konuyu özür dilerim

Ciddi cevap verebilecek olan varsa bekliyorum,ben bu sitelerden ciddi şüphelendim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Sahte ürün büyük ihtimalle. yemişler seni.

beni değil trendyol-limangodan alışveriş yapan herkes dahil buna.
  • Seni yedikleri gerçeğini değiştirmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Seni yedikleri gerçeğini değiştirmiyor

Tamam büyüksün Sen süpersin
  • defolu filandır belki . sakin ol .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

quote:

Seni yedikleri gerçeğini değiştirmiyor

Tamam büyüksün Sen süpersin

Tmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teardrops

defolu filandır belki . sakin ol .

Yok hocam defoyla alakası olan birşey yok, ürünün resmi dist. deriden mağazası, ama bu gelen deridendekilerle aynı değil diyebilirim.. İade edeceğim zaten..
  • Bende Trendyol.com'un Kowalski adı altında açtığı kampanyadan alışveriş yaptım. Benim içime sinmeyen ispanyol el yapımı olan hatta Türkiye ve Rusya'dan gelen talep sebebiyle ispanyada bile zor bulunan bu ayakkabının tekstil ürünlerininde satılıyor olmasıydı.Ufak bir araştırmadan sonra işi uyandım. Bizim kurnaz türk üreticisi marka hakkını hafif değişiklikler yaparak hülle ile alıyor ve merterde üretime başlıyor.Ayakkabı ürettiği yetmezmiş gibi birde tekstilinide üretiyor Kowalski'nin. Hemen alışverişimi iptal ettim. Aynı durum polo ve barbour ayakkabılarda da geçerli, gerçi onların tipide kendini belli ediyor ama biz hala bu sitelerden alışveriş yapıyoruz. Adamlar ne yapsın ? millet ayıklanmaya hasta..
  • valla yaklaşık 8 yıldır hep kowalski giyerim. o sitedeki ürünlerin fotosunu gördgm anda anladım sahte oldugunu.. yani olay trendyol vs de degil kowalski.com.tr de.. o modellerin cogu kowalski modeli bile degil.. olurda beyazıta falan yolunuz duserse bakın o ürünleri 40 tl ye satılıyor zaten tezgahlarda.. o ufak farkı kullanıcı görebilir sadece. zaten taklitler cok iyi.. ama tekrarlıyorum sahte site sahte ürünler!!! deriden yada markapark dışında almayın derim..indirime girmesni bekleyin. özel günlerde hep giriyor. suan bile 149 tl..
  • bende geçenlerde markafoniden saat siparişi vermiştim. normalde 186 tl fakat markafonide 36 tl' ymiş. Neyse saatin üzerinde 2 gösterge var. Bende müşteri temsilcisine sordum "göstergeler süs amaçlı mı?" diye. bana gelen cevap "süs amaçlı" olduğuydu. Hemen iptal ettim siparişi. Ben hayatımda değeri 186 tl olan kol saatinin üzerinde süs amaçlı gösterge olduğunu görmemiştim (işporta saat satanlarda gördüm ama 5-10 tl oluyor bu saatler). Bu tür sitelere asla güvenmiyorum artık. Ürünlerinin çoğunun defolu veya sahte olduğuna inanıyorum (ki zaten öyleler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Freedos -- 26 Şubat 2012; 13:27:43 >
  • Kowalski.com.tr kurmuş valla tezgahı Ben iade etmiştim, sonra aynı paraya mağazadan 2 tane aldım
  • arkadaşlar
    ben hem deriden den hemde kowalski.com.tr den ayakkabı aldım derinden aldığım ayakkabı 1 ay sonra yandaki yazıları silindi arkasında açıldı deridene götürdüm yapabileceğimiz birşey yok kullanıcı hatası dediler geri yolladılar. kowalski.com.tr aldığım ayakkabı 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yok aradığıma konuşabileceğim bir yetkili birileri var geri dönüş yapıyorlar aldığım ürün faturalı iade hakkım var ürünlerine garanti veriyorlar sonuç itibari ile deriden ayakkabılarının burada yapılmadığını neredenb biliyoruz madem kowalski.com.tr satılan ürünler sahte birileri gerekli yasal işlemi yapsın bizde keklenmeyelim ozaman Bizlerde ürün ucuzsa sahtedir mantığı var bunu aşmamız lazım artık sonuçta param yabancıya gitmiyor
  • Sen bu mantıkla devam et
  • kowalski nedir ya apaçi ayakkabısı.
  • arkadaşlar özellikle deriden dışındaki kowalski ayakkabıların orjinal olmadığını belirtmiş ancak deriden mağazalarındaki modellerle alışveriş sitelerinde satılan ve kowalski.com.tr deki modeller nerdeyse hemen hemen aynı.. ben deriden mağazasından kowalski almadım ama made in spain mi yazıyor merak ediyorum çünkü kowalski'nin orjinal sitesi olanwww.kowalski-shoes.com adresindeki modellerin hiç birini ben deriden mağazalarında görmedim şimdiye kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

kowalski nedir ya apaçi ayakkabısı.

Apaçi ayakkabısı olmayanları söyle bizde bilelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.