< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kötü Yönetilen Bir Ülkede Yaşamak

-
-
-
-
Bence bizim ülkenin doğalgaz petrolden çok iyi ahlaklı ve eğitimli yöneticiye ihtiyacı var.
Şuan doğalgaz petrolde çıksa ben halk olarak bana yedireceklerini düşünmüyorum.
Ülkenin zenginliklerini vatandaşla paylaşmadılar paylaşmıyorlar.
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pakaji2
Bu mesaj silindi.Etiyopya mi? Turkiyeden bahsediyoruz. Ataturk devrimlerini, politikalarini, fabrikaları kac yılda acmis. Savaslari nasil kazanmis bak istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kitle yüzünden yurtdışına da çıkamayız bizi esir ettiler resmen euro 9 olmuş nasıl gideceksin? İş buldun diyelim nerede kalacaksın kiranı neyle vereceksin uçak biletinden ev masrafları faturalar her türlü masraf. Paranın pul gibi değeri yok.
-
Bence temelinde eğitim yatıyor.İyi eğitim sistemine sahipsen,hem bilgili hem de ahlaklı insanlar yetiştirebilirsin.Hani derler ya herşeyin başı sağlık diye,bence bir ülkede de herşeyin başı eğitim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamzaxdc1817Bence temelinde eğitim yatıyor.İyi eğitim sistemine sahipsen,hem bilgili hem de ahlaklı insanlar yetiştirebilirsin.Hani derler ya herşeyin başı sağlık diye,bence bir ülkede de herşeyin başı eğitim.
şuana bakıyorum kötü
20 sene önce de eğitim kötüydü
emin ol 20 sene sonra da eğitim de her şeyde çöp olacak
-
Hamza, tasvir ettiğin ülke çok tanıdık geldi kardeşim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2005-2010 türkiyesine razıyım. Suriyeliler de yok ohh işsizlik daha az falan.
-
Fırsatını bulursan bana da haber ver
Bunlar parayla oluyor be Hamza
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806şuana bakıyorum kötü
20 sene önce de eğitim kötüydü
emin ol 20 sene sonra da eğitim de her şeyde çöp olacak
Alıntıları GösterToplumsal sorunlara bireysel çözüm bulamıyorsun. Ama kendi hayatın için git sağlam bir yerde eğitim al. YKS, AYT, SAT kasmaya başla. Almanya her seferinde 0 dan nasıl süper güç oluyor sanıyorsun ? :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 6 Eylül 2020; 15:18:28 >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X