Şimdi Ara

Kötü Yönetilen Bir Ülkede Yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin siz akillisinizdir olan biten her seyi görürsünüz ama görmeyen kör bir kitle vardir bu kitle yüzünden ülke inatla kötü yonetilerek oldugu yerde patinaj ceker yada daha da kötüye gider

5 sene gecer yok 10 sene geçer yok 20 sene gecer gene yok hayatiniz biterken bu kimsenin umrunda degildir mutsuz bos bir hayat gecirirsiniz BASKALARİNİN YÜZÜNDEN

İyi yonetilen insanlara bakarsiniz o toplumlara kendinizi daha yakin hissedersiniz kendi ulkenizde yabanci olmussunuzdur karsinizdaki insanlarin ne dediginizi ne konuştuğunuzu anlamadigini bilirsiniz

Ve önünüzdeki tek secenek ya bu kitle yuzunden tum hayatınızı rezil etmek yada yurt disina gidip ailenizden yakinlarinizdan olmaktır

Bitmez bir sizofreni bir bölünmusluk hissi oraya gitmek isteyip burda kalmak yada oraya gidince aileyi ozlemek seklinde sizi kiskivrak yakalar 2 yerde birden olamazsiniz ve parcalanirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötü Yönetilen Bir Ülkede Yaşamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayat

knk artık gülemiyorum ya

iyi bir hayatın sırrını çözdüm çünkü

etrafını güzel insanlar güzel çevre ve güzel eşyalarla doldurmak insanı mutlu eder

• Bence bizim ülkenin doğalgaz petrolden çok iyi ahlaklı ve eğitimli yöneticiye ihtiyacı var.

Şuan doğalgaz petrolde çıksa ben halk olarak bana yedireceklerini düşünmüyorum.

Ülkenin zenginliklerini vatandaşla paylaşmadılar paylaşmıyorlar.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji2

Bu mesaj silindi.

Etiyopya mi? Turkiyeden bahsediyoruz. Ataturk devrimlerini, politikalarini, fabrikaları kac yılda acmis. Savaslari nasil kazanmis bak istersen

• Bu kitle yüzünden yurtdışına da çıkamayız bizi esir ettiler resmen euro 9 olmuş nasıl gideceksin? İş buldun diyelim nerede kalacaksın kiranı neyle vereceksin uçak biletinden ev masrafları faturalar her türlü masraf. Paranın pul gibi değeri yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence temelinde eğitim yatıyor.İyi eğitim sistemine sahipsen,hem bilgili hem de ahlaklı insanlar yetiştirebilirsin.Hani derler ya herşeyin başı sağlık diye,bence bir ülkede de herşeyin başı eğitim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamzaxdc1817

Bence temelinde eğitim yatıyor.İyi eğitim sistemine sahipsen,hem bilgili hem de ahlaklı insanlar yetiştirebilirsin.Hani derler ya herşeyin başı sağlık diye,bence bir ülkede de herşeyin başı eğitim.

şuana bakıyorum kötü

20 sene önce de eğitim kötüydü

emin ol 20 sene sonra da eğitim de her şeyde çöp olacak

• Hamza, tasvir ettiğin ülke çok tanıdık geldi kardeşim.

• Ben 2005-2010 türkiyesine razıyım. Suriyeliler de yok ohh işsizlik daha az falan.

• Fırsatını bulursan bana da haber ver

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bunlar parayla oluyor be Hamza

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

şuana bakıyorum kötü

20 sene önce de eğitim kötüydü

emin ol 20 sene sonra da eğitim de her şeyde çöp olacak

Alıntıları Göster

Toplumsal sorunlara bireysel çözüm bulamıyorsun. Ama kendi hayatın için git sağlam bir yerde eğitim al. YKS, AYT, SAT kasmaya başla. Almanya her seferinde 0 dan nasıl süper güç oluyor sanıyorsun ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 6 Eylül 2020; 15:18:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.