Şimdi Ara

KÖTÜ ÜNİVERSİTE YOKTUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BAZEN SAĞDA SOLDA GÖRÜYORUM "DERSANEDEN BOZMA ÜNİVERSİTE" KAVRAMI KULLANILIYOR BAZI ÜNİVERSİTELER İÇİN. BEN BU KAVRAMI ÇOK KİBİRLİ GÖRÜYORUM VE KATILMIYORUM. ABLAM ZAMANINDA 30BİNDEN BİR ÖZEL ÜNİVERSİTEYE GİRDİ TAM BURSLU, ORDA BURDA TABİ YORUMLARA BAKTIM AMA ÇOK İYİ ŞEYLER YAZMAMISLAR ACIKCASI. SONRASINDA DERS PROGRAMLARINI ACTIM İNTERNETTEN VE KARSILASTIRDIM. 1. SINIFTA KULLANDIKLARI KİTAPLARIN BAZILARI ODTUNUN KULLANDIGI KİTAPLAR İLE AYNIYDI. KEZA AYNI ŞEY ODTU İÇİN DE GEÇERLİ BAZI DERS KİTAPLARI MIT İLE AYNI ODTUNUN. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM AYNI BÖLÜM ÖĞRENCİLERİ FARKLI ÜNİVERSİTELERDE ÇOĞUNLUKLA AYNI DERSLERİ GÖRÜYORLAR VE HATTA AYNI KİTAPTAN DERS İŞLİYORLAR.

ODTUDE SİZ SANIYOR MUSUNUZ Kİ TÜM HOCALAR SÜPER İNGİLİZCE KONUSUYOR HEPSİ ELLE GÖSTERİLEN HOCALAR? İNSANLAR KENDİ KENDİNE ÖĞRENİYOR NE YAPACAĞINI HOCALAR BİLE BUNU SÖYLÜYOR, SİZE ASLINDA ÖĞRENMEYİ ÖĞRETMEYE CALISIYORLAR ÜNİVERSİTEDE.

ÜNİVERSİTELER SİHİRLİ KURUMLAR DEĞİL ARKADAŞLAR, AKADEMİK BAŞARI SİZİN ELİNİZDE OLAN BİR ŞEY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 2 Temmuz 2015; 0:30:30 >

• Benim de değinmek istediğim bir şey var. Sözlüklere bakıp , yorumlara aldanıp moralinizi bozmayın. Orada Boğaziçi'ni de eleştiriyorlar , Hakkari Üniversitesi'ni de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle diyorsun da Odtü'de bir sürü profesör doçent var. Muhakkak eğitim kalitesi daha üstün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Öyle diyorsun da Odtü'de bir sürü profesör doçent var. Muhakkak eğitim kalitesi daha üstün.

ABİ O PROFLARIN ÇOĞU RÜTBEYİ ALMIŞ AMA EĞİTİMDEN ANLAMAYAN İNSANLAR. ÖZEL SEKTÖRDE İSİM OLARAK GETİRİSİ VARDIR DERSİN ONA BİR ŞEY DİYEMEM HAKLISIN, AMA EĞİTİM OLARAK GERÇEKTEN İNSANLAR ABARTIYOR. DERSE GİTMEDEN SADECE KİTAPTAN ÇALIŞARAK BAŞARILI OLMAK MÜMKÜN.

PROFLAR DAHA NİTELİKLİ DE OLABİLİR YAYINLADIKLARI MAKALELER BAKIMINDAN ONA DA BİR ŞEY DİYEMEM. AMA DERS ANLATMA OLARAK AHIM ŞAHIM HOCA SAYISI ÇOK FAZLA DEĞİL. Kİ GEREK DE YOK DERS KİTAPLARI YOUTUBE İNTERNET YETİYOR İNGİLİZCE BİLEN ADAMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 2 Temmuz 2015; 0:38:56 >
  • Sürekli büyük harf kullanman i.melih'i hatırlatıyor ve beni irrite ediyor. Eğer ODTÜ'ye gelirsem seni bir güzel döveceğim.
  • Türk üniversiteleri dünya çapında listelere giremeyen, bilimsellikten ve üniversite kavramından uzak üniversiteler. Boğaziçi, ODTÜ vs. hepsi böyle ama burdakiler iğrenç bir eğitim sisteminin ardından girdikleri ilgisiz bir sınav silsilesi ile kendilerini bir şey oldum sanıyor, dünyanın umurunda olmayan bir üniversitede kendilerini teselli ediyor.
  • ABLAN İZMİR ÜNİVERSİTESİNDE Mİ OKUDU ÇÜNKÜ ORASI GERÇEKTEN DERSANEDEN BOZMA ÜNİVERSİTE HAHAHA :DDDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızagan

Benim de değinmek istediğim bir şey var. Sözlüklere bakıp , yorumlara aldanıp moralinizi bozmayın. Orada Boğaziçi'ni de eleştiriyorlar , Hakkari Üniversitesi'ni de.

kesinlikle sözlüklere bakılmaz kendi hayatları değil diye sallayan çok var ve kötülenmeyen bir tane okul gösteremezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

Öyle diyorsun da Odtü'de bir sürü profesör doçent var. Muhakkak eğitim kalitesi daha üstün.

ABİ O PROFLARIN ÇOĞU RÜTBEYİ ALMIŞ AMA EĞİTİMDEN ANLAMAYAN İNSANLAR. ÖZEL SEKTÖRDE İSİM OLARAK GETİRİSİ VARDIR DERSİN ONA BİR ŞEY DİYEMEM HAKLISIN, AMA EĞİTİM OLARAK GERÇEKTEN İNSANLAR ABARTIYOR. DERSE GİTMEDEN SADECE KİTAPTAN ÇALIŞARAK BAŞARILI OLMAK MÜMKÜN.

PROFLAR DAHA NİTELİKLİ DE OLABİLİR YAYINLADIKLARI MAKALELER BAKIMINDAN ONA DA BİR ŞEY DİYEMEM. AMA DERS ANLATMA OLARAK AHIM ŞAHIM HOCA SAYISI ÇOK FAZLA DEĞİL. Kİ GEREK DE YOK DERS KİTAPLARI YOUTUBE İNTERNET YETİYOR İNGİLİZCE BİLEN ADAMA.

kaç tane üniversite bitirdin acabada böyle konuşabiliyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: plutarkhos_

ABLAN İZMİR ÜNİVERSİTESİNDE Mİ OKUDU ÇÜNKÜ ORASI GERÇEKTEN DERSANEDEN BOZMA ÜNİVERSİTE HAHAHA :DDDD

TÜRKİYENİN HER YERİNDE O TİP ÜNİVERSİTELERDEN VAR. FARKI YARATAN ŞEY ÖĞRENCİ PROFİLİ...
  • kötü üniversite yoktur az votka vardır
  • Aslında adam haklı önemli olan kendini yetiştirmek tamam Fırat Üni. de Makine Mühendisliği okuyan adamla İTÜ de okuyan adam arasında illa bi etiket farkı olur ama işyerleri eleman alırken baktıkları ilk şey tecrübe. Tecrübeden kastım, bu adam ne kadar çalışmış bu sektörde, nerelerde çalışmış, ne olarak çalışmış. En çok buna dikkat ederler bu konuda kim öndeyse işi ona verirler. Kısacası üniversiteyi boş okumayın okurken okuduğunuz bölüm alanında iş bulmaya çalışın bi deneyiminiz olsun adam size bi soru sorduğunda karşısında donup kalmayın yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karga yavrusunu şahin görürmüş. ODTÜ'de Boğaziçi de hikaye. Odtü terk biri olarak söylüyorum bunu.
  • Hayatımda gördüğüm en saçma başlık,nişantaşı üniversitesine de üniversite dersin sana göre liseden bozma değil hadi ordan seviye var kardeşim seviye çalışanla çalışmayanın farkının ortaya çıkması niye sizi bu kadar kasıyo?

• quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

Hayatımda gördüğüm en saçma başlık,nişantaşı üniversitesine de üniversite dersin sana göre liseden bozma değil hadi ordan seviye var kardeşim seviye çalışanla çalışmayanın farkının ortaya çıkması niye sizi bu kadar kasıyo?

NASIL KI DUZ LISEDEN ODTU KAZANAN VAR, O BEGENMEDIGINIZ ÜNIVERSITELERDEN DE IYI YERLERE GELEN INSANLAR VAR. SENIN DE DEDIGIN GIBI CALISIP ÇALIŞMAMA MESELESI. KIMISI ORTAOKULDA BAŞLIYOR KIMISI LISEDE KIMISI ÜNIVERSITEDE...

• affiliation kullanıcısına yanıt
    o dediklerin lise sona kadar,genelleme yapmıyorum ama kimse ünide tamamen değişmiyor tembel bir ögrencininde hedefi ünidir calıskanında,ikiside kazanır girer tembel üniye girerken calısmadı ünidemi calısacak?calıskan icinde aynı sey söz konusu calıstı kazandı bıraktı ünide akısına,kötü üniversite vardır onu kötü yapan onun icindeki tembel ögrencilerin calıskanlardan fazla olmasıdır hepsi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: huytergan

o dediklerin lise sona kadar,genelleme yapmıyorum ama kimse ünide tamamen değişmiyor tembel bir ögrencininde hedefi ünidir calıskanında,ikiside kazanır girer tembel üniye girerken calısmadı ünidemi calısacak?calıskan icinde aynı sey söz konusu calıstı kazandı bıraktı ünide akısına,kötü üniversite vardır onu kötü yapan onun icindeki tembel ögrencilerin calıskanlardan fazla olmasıdır hepsi bu

KÖTÜYÜ SON CUMLELERINDEKI GIBI TANIMLIYORSAN EVET KÖTÜ ÜNIVERSITE VARDIR. ZATEN BENIM BURDA YAZDIKLARIMI O KOTU DEDIGIN ÜNIVERSITEDEKI ADAMLAR GÖRSE GÜLER GECER BELKI BU NE YAZMIŞ DIYE KIM BILIR. AMA BEN BU ÜNIVERSITELERE GIDIP GERÇEKTEN ÇALIŞMAK ISTEYEN BELKI DE YÜZDE 10 LUK BIR KESIM ICIN YAZDIM BU YAZIYI. HIÇBIR YER YUZDE YUZ AYNI INSANLARDAN OLUŞMUYOR. ODTUYE GELIP BOSLAYAN INSAN COK. KEZA BU KOTU ÜNIVERSITELERIN ÖĞRENCI PROFILININ TAMAMININ TEMBEL OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM.

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

kötü üniversite yoktur az votka vardır

İmza kkg den mi? Okuyalı çok oldu tam hatırlayamadım

• o zaman şırnak üni hakkari üni falan yaz kardeşim böyle düşünüyorsan icraatini görelim milletin kafasını bulandırma boşuna. Bugün ODTÜ PC mezunu adam ve Dumlupınar PC mezunu adamı ele alalım. Dumlupınar PC mezunu kendini acayip geliştirdi diyelim ODTÜ mezunu adam yerinde sayacak kadar salak mı sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fergie1632

o zaman şırnak üni hakkari üni falan yaz kardeşim böyle düşünüyorsan icraatini görelim milletin kafasını bulandırma boşuna. Bugün ODTÜ PC mezunu adam ve Dumlupınar PC mezunu adamı ele alalım. Dumlupınar PC mezunu kendini acayip geliştirdi diyelim ODTÜ mezunu adam yerinde sayacak kadar salak mı sence ?

ONCELIKLE PC NEDIR BIR TANIMINA BAK X PC YAZMAYI BIRAK.

YUZDE YUZ VERIM YOKTUR DUNLUPINARDAN PARLAK ÖĞRENCI ÇIKIYORSA ODTUDEN DE YERINDE SAYAN ADAM CIKABILIR. TUM TÜRKIYEYI ODTU MU DÖNDÜRÜYOR SANKI ADAMLARIN YILLIK VERDIĞI MEZUN BELLI.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.