Şimdi Ara

Kötü bir sıralama ile mezuna kalıp bu yıl derece yapanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
11.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hayırlı olsun sonuçlarınız. Kötü bir sıralama kişiden kişiye değişir ama şöyle 100k civarında mezuna bırakıp bu yıl 5k-10k civarı yapan var mı? Geçen yıl bu zamanlardaki netleriniz ile sınav netlerinizi, mutlaka yapın veya yapmayın dediğiniz tavsiyeleri yazar mısınız? Yapabilen birkaç kişiyi görüp biraz da olsa tekrardan motive olmak istedim. Belki mezuna kalmış veya sınava tekrar girecek diğer arkadaşlara da yararlı olur.Temeliniz olmayan ders varsa bu yıl nasıl halletiniz, özellikle fizik için tavsiyelerinizi yazar mısınız?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mezuniyet Sonrasında Mezun Olarak Derece Yapmak: Bir Yol Haritası

Mezuniyetin yaklaşmasıyla birlikte, birçok öğrenci akademik hedeflerini yeniden değerlendirmektedir. Mezuna kalarak derece yapmak, son sınıfta derece almaya hak kazanamayan öğrenciler için bir seçenek olabilir.

Mezuna Kalarak Derece Yapmak

Mezuna kalmak, akademik yeterliliklerini geliştirmek ve mezuniyetten sonra kariyer fırsatlarını genişletmek isteyen öğrenciler için bir yoldur. 100'den fazla kredi alarak mezun olanlar, mezuna kalma seçeneğini düşünebilirler.

Mezuniyet Senesinde Derece Yapmak

Mezuniyet senesinde derece yapmak, son sınıfta akademik performanslarını önemli ölçüde artırarak derece ortalamalarını yükseltemeyen öğrenciler için bir seçenektir. Bu, sıkı çalışma ve özveri gerektirir.

Mezundan Derece Yapmak

Mezundan sonra derece yapmak, kariyerlerini tamamladıktan sonra akademik kariyerlerini ilerletmek isteyen profesyoneller için bir seçenektir. Yüksek lisans veya doktora programları, mezunların yeni beceriler kazanmalarına ve kariyer yollarını genişletmelerine olanak tanır.

Mezuna Bırakıp Derece Yapmak

Mezuna bırakarak derece yapmak, önceliklerini değiştirmeye ve kariyer hedeflerine ulaşmak için ek zaman kazanmaya ihtiyaç duyan öğrenciler için bir seçenek olabilir. Bu, daha yüksek bir derece veya sertifika elde etme fırsatı sağlayabilir.

Mezuniyet sonrası derece yapmak, akademik ve profesyonel hedeflere ulaşmada önemli bir adımdır. Öğrenciler, kendi ihtiyaçlarına ve hedeflerine en uygun yolu belirlemek için akademik danışmanlarına danışmalıdır. Kararlılık, özveri ve uygun bir eylem planı ile mezunlar, kariyer hedeflerine ulaşmak için mezuniyet sonrası derece elde edebilirler.

Anahtar Kelime Kullanımı:

• Mezuna kalıp derece yapmak: Bu ifade metnin ilk paragrafında yer almaktadır.
    • Mezuniyet senesinde derece yapmak: Bu ifade metnin ikinci paragrafında yer almaktadır.
    • Mezundan derece yapmak: Bu ifade metnin üçüncü paragrafında yer almaktadır.
    • Mezuna bırakıp derece yapmak: Bu ifade metnin dördüncü paragrafında yer almaktadır.
    • 100k dan mezuna kalmak: Bu ifade metnin ilk paragrafında yer almaktadır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up
  • arkadaşım 70binden kalip13bin yapti sayisal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 78k tm bu yıl 8.5k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene 100kdan 8k ya ve 400.000 den 80k e çekenler var forumda.

Yani değil 100k 300k bile olsanız kapılar kapanmış değil.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Sayısaldan mı bunlar? tyt fizik ve ayt fen kısmında ciddi eksiğim var benim..
  • yeryüzündebirdamla Y kullanıcısına yanıt
    Sayısal.
    Hocam eksiğiniz var ancak önünüzdeki günlerin sayısı eksiğinizden daha fazla.

6 ay önce pandemi başladı. Nasıl geçtiğini anlamadık bile. Bir 6 ay daha geçtiğinde Mart ayı olacak.

Zaman çabuk geçiyor önemli olan onu doğru değerlendirebilmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız aslında. Zaman çok çabuk geçiyor. Endişem önümdeki kısıtlı zamanda yetiştirememek ama bunu da çabalamadan, çalışmadan göremem.
    Hocam 100k dan kaldıysanız zaten öyle çok, ahım şahım eksikleriniz yoktur.

Bazı %100 emin olduğunuz konularda daha çabuk atlarsınız.

Geri kalanlar da çok çok çok zamanınızı almaz diye düşünüyorum.

Şimdiden başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Hocam 100k dan kaldıysanız zaten öyle çok, ahım şahım eksikleriniz yoktur.

Bazı %100 emin olduğunuz konularda daha çabuk atlarsınız.

Geri kalanlar da çok çok çok zamanınızı almaz diye düşünüyorum.

Şimdiden başarılar.
    Sağ olun hocam.
  • Hocam her sey mümkün siz calismaniza bakin ilk 100e girebilme 10k ya girebilme ve yine 100k ya girebilme ihtimalleriniz ayni ama calismanizla degisecek

• Öyle tabii hocam ama biran olumsuzlukları gözümde daha da büyütüp biraz ümitsizliğe kapılır gibi oldum..
    Yok hocam buyuturseniz o ise ne baslarsiniz ne de bitirirsiniz kararli olun ve artik bir yerlerden baslayin konular etidikce netler yukseldikce olacaginj anlayacaksiniz

• Umarım zamanla o inançta artar ve anlarım. Sağ olun hocam.
    Zaman az gibi geliyor çalışırken ama yaptıklarını görünce insan şaşıyor. Pkob, parabaol, denklem vb konuları son hafta bitirdim. Önceden çalışmışlığım dahi yoktu. Sınavda çıkanları da elimden geldiğince yaptım. Fen desen tam olarak konu bütünlüğüm olmadan girdim sınava. Sınav anı da önemli ancak %50 çalışma ise %50 sınav anı. Bu ikisini yüksek tutarsan en iyi sıralamaları yaparsın. Birçok şey sınav bitince daha iyi anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akuu47

78k tm bu yıl 8.5k
    selam hocam bende eadan giricem de tavsiyeleriniz neler olur?
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Pm den yaziom hocam

• 54k 3700 tm

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    Sınav anını iyi yönetebilir miyim bilmiyorum o an yaşayarak deneyimleyeceğim fakat en azından şuan için çalışma kısmını iyi yönetemiyorum maalesef.
    Zamanla deneyin oturacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.