Şimdi Ara

Kötü bir kaza geçirdim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
2
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun hemşerim, büyük kaza atlatmışsın.

Bu arada kötü bir espride yapayım da ortalık biraz şenlensin.

"Kazın durumu iyi mi ?"
  • Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
  • geçmiş olsun allah beterinden korusun.
  • Çok büyük geçmiş olsun.
  • Aklıma hızlı ve öfkelide ki tank sahnesi geldi resmen birebir yaşamışsınız :))

Allah beterinden korusun malesef tırların kör noktası çok ve çoğu şöför saatlerce kullandığından dalgın olabiliyor trafikte uzak durmak gerek
  • Aynı şekilde bir kazaya şahit oldum.
    Ben sol şeritteyken bir tırın dokunduğu araç tırın önünde sürüklenip benim önüme savrulmuştu. Allahtan ölü-yaralı yoktu.
  • Cok gecmıs olsun bu arada bu adamlar yanı agır vasıta sürücüleri maleseffkı hıcbırseye trafıkte dıkkat etmeden herkesi tehlikeye atıyorlar.. Allah beterinden saklasın ..
  • Sizi görmemesi zor bir durum bence aynaya bakmamış zaten tırın sağına arabalar pek girmiyor. Ona güvenip kırmıştır direksiyonu. Siz neden o kadar süre sağında gittiniz onu anlamadım. Beni bir tır sollayacaksa ( pek olmaz ama) hemen frene basıp yol veriyorum arkasından dolanıp basıp gidiyorum. Bu adamların aklı farklı çalışıyor çünkü. Ne yapacakları belli olmuyor özellikle 2 şeritli çift yönlü yollarda ( genelde dağ yolları oluyor pozantı yolu falan bilen bilir) birbirlerini sollamaya kalkıyorlar 1 ay önce aracımı sağ bariyere sıfır şekilde durmak zorunda kaldım adam önündeki tırı sollamaya çıkmış arada biz kaynayacaktık bir de bana özür işareti yapıyor adam. Ben de hareket çektim adama :D uzak durun tırın sağından abi. adamlar sadece sol aynaya bakıyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Geçmiş olsun hemşerim, büyük kaza atlatmışsın.

Bu arada kötü bir espride yapayım da ortalık biraz şenlensin.

"Kazın durumu iyi mi ?"

Kaz mefta oldi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun! Tır önce sollayıp sonra yanında ki aracı nasıl unutuyor, garip. Birde tır şöförleri bizlere göre çok daha tecrübelidirler.
  • http://m.youtube.com/watch?v=rZuHW5XTRzQ

Bu videonum otoban versiyonunu hayal edin aynisi oldu :))

• Geçmiş olsun. Babam uluslararası tır şöförü. Sağ taraf gerçekten görünmüyor ama hiçbir aracı almadı altına. Sadece bir kere bursa da bi araç sollamak istiyor babam şeridinde adam sağ arka tamponu tırın sol ön tamponuna dokunduruyor ve sizdeki gibi bir durum ortaya çıkıyor. Aracı baştan sona farketmesine rağmen bi 20 metre sürüklüyor. Hemen duramaz zaten bizim gibi. Tır şöförü dikkatsizmiş.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde kaza bol herhalde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenshi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hemşerim

• zgn61 kullanıcısına yanıt
    Aynen, babam tırlara arkadan çok yanaşır, sağından gider, önüne geçer yavaşlar, tır arkadan sellektör yapıp havalı korna çalar.nefret ediyorum bu tip durumlardan

• Bundan sonra iyi kazlara geçirin

Moraliniz bozuktur gülümsetmek istedim geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin hocam
  • Kenshi kullanıcısına yanıt
    Öküz olduktan sonra trabzonlu olmasını boşverin neyseki canınıza birşey olmamış mutlaka gerekli cezayı almasını sağlayın
  • Geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmış ne diyelim hayırlısı. .

• Cok gecmis olsun.. yalniz tir soforleri boyle cok kaza yapiyor. Oysaki sadece o noktayi gormek icin aynalari var. Adamlar denetim boslugunu degerlendirip Turkiyeden gecerken hic durmadan saatlerce kullaniyorlar. Boyle kazalar gosteriyor ki trafikte korna calana ceza kesene kadar ciddi problemlerin ustune gidilmeli.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.