Şimdi Ara

!!! Kotoura-san / 2013 Yılında Başlayan Yeni Bir Anime !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  !!! Kotoura-san / 2013 Yılında Başlayan Yeni Bir Anime !!!

Arkadaşlar bu animeyi gördüm sanırım yeni bir anime 2013 yapımı.Daha başlamadım ama resimlerine bakılırsa biraz dram biraz komedi tarzı bir animeye benziyor.Konusu açılmamış.İlk 5 bölümün çevirisi DivxPlanet'ta var izleyen var mı ?

Haruka 15 yaşındaki istem dışı insanların zihinlerini okuyan bir genç kızdır. Ve bu yüzden ne arkadaşlarıyla iyi geçinebilmiş, ne de yeni arkadaşlar edinebilmiştir. Hatta, ailesiyle ayrı düşmek zorunda kalmıştır. Bir gün, yeni bir okula transfer olur ve orada da hoş karşılanmaz. Buna rağmen, bazıları isteksizde olsa arkadaş olmaya çalışır lakin Haruka zihinlerini okuduğundan cevaplarını verip uzaklaştırır. Tabi, Manabe Yoshihisa hariç. Onun zihni allak bullak, acayip bir gençtir. Manabe Yoshihisa'da Haruka'nın durumunu görmekten bıkar ve bir şekilde yardımcı olmak ister. Aralarındaki arkadaşlıkta belli olaylardan sonra bir şekilde başlar.

Baş karakterimiz olan Kotoura Haruka'nın insanların zihnini okuma gibi bir yeteneği var. Bu yetenek onun başına hep belalara neden olmaktadır. Çok küçükken arkadaşların düşüncelerini ifşa edince arkadaşları tarafından dışlanır.

Farkında olmadan da olsa anne ve babasının kirli çamaşırlarını ortaya çıkarır ve en sonunda da ailesi Kotoura Haruka'yı terk eder. Bundan sonra tek başına yaşamaya başlayan baş karakterimiz Kotoura Haruka Midorigaoka Lisesi'ne transfer olur.Burada Manabe ile tanışır ve hayatı değişir.

DivxPlanet'tan alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 8 Şubat 2013; 21:01:54 >

• İlk bölümü son derece kaliteli,özellikle ilk 10 dakikayı izledikten sonra tamam bu harika olacak diyorsunuz,sonra yavaş yavaş düşüyor 4. bölüme gelince iyice izleyesiniz kalmıyor.Hiç güldürmeyen espriler,yapmacık hareketler vs çok üzücü olmuş.O 1. bölümdeki mükemmelliği tutabilselerdi ortaya çok daha farklı birşey çıkabilirdi ama, sanki diğer bölümlerde aynı özen yok gibi,hem grafik açısından hem hikaye açısından hem espriler açısından,her açıdan ilk bölümden sonra çok büyük bir düşüşe geçmekte kendisi. Yinede izlenilebilir, zaman kaybı denilecek kadarda kötü değil.
  • İlk bölüm çok iyiydi, sonra pek sarmadı beni, en son 4'ü de izledim yok.İlk bölümü izledikten sonra oluşan beklentilerimi karşılayamadı.
  • Listemde bitmesini bekliyorum izlemek için yorumlar olumlu.
  • Ilk 3 bölümünü beğendim ben. Umarım yorumlarda denildiği gibi düşüşe geçmiyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klişelerle dolu, biraz sıkıcı. Ayrıca anime dünyasının skyler white i denilebilecek bir karakter barındırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.