Şimdi Ara

KOTON LCW DEFACTO MAGAZALARİNDA KASİYER OLAN VAR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşe baslicam ama daha önce hic yapmadim kasiyerlik felan biraz korkuyorum yapamicam diye zor bir mi ? Öğrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• %90 almıyorlar kardeşim boşa uğraşma. Zor bir iş de değil zaten.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Aldılar hocam kadın sevindi kasiyer işten çıktı felan dedi. Kolay iş mi hocam ? Kasiyer ne yapar ayrıntılı biliyor musunuz? Bana çok zor ve karışık geliyor.

• zorluk yok

atik hızlı pratik zeka olman yetiyo.

degılsen zor
  • zorluk yok

atik hızlı pratik zeka olman yetiyo.

degılsen zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam biraz açar mısınız ? Mesela para üstünü kendin hesaplayıp hızlı hızlı öle mi veriyorsun ? Nedeninini de söylerseniz örnek vererek çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Aldılar hocam kadın sevindi kasiyer işten çıktı felan dedi. Kolay iş mi hocam ? Kasiyer ne yapar ayrıntılı biliyor musunuz? Bana çok zor ve karışık geliyor.
    Vay be h.o hocam. Ben de gittim LCW,KOTON,Defacto falan dolaştım da almadı kimse. Hocam girin 1-2 alışma gününden sonra halledersiniz zor olacağını sanmıyorum ya. Zaten bayramlar falan hariç öyle tıklım tıklım olmuyor pek.
    Hocam neyden korkuyorum biliyor musun iş tecrubem yok mağaza alanında. Bir de ben kafadan toplama çıkarmayı bile zor yapan sayısal zekası kötü adamım . Her şey çok mu pratik kasada ? Tahmin ettigimden daha mı basit acaba ? Başka iş te yok hocam almıyorlar. Mecbur kasiyerlik.

Onun için kasiyerlik yapan varsa bir yardimci olsun ya . Bi anlatsın şunu şunu yapıyorsun diye.

Hocam neyden korkuyorum biliyor musun iş tecrubem yok mağaza alanında. Bir de ben kafadan toplama çıkarmayı bile zor yapan sayısal zekası kötü adamım . Her şey çok mu pratik kasada ? Tahmin ettigimden daha mı basit acaba ? Başka iş te yok hocam almıyorlar. Mecbur kasiyerlik.

Onun için kasiyerlik yapan varsa bir yardimci olsun ya . Bi anlatsın şunu şunu yapıyorsun diye.

• Hocam zorluğundan kolaylığından çok ne iş yaptığını söyler misiniz nolur ya. Ürün geldi diyelim okutuyosun para alıyorsun vs. vs. gibi. Her şey pratik mi bizim yerimize alet elektronik kasa vs. Çoğu şeyi pratik yapıyor mu ?

Yoksa tüm gün ayakta durmakmis, müşteriyle ilgilenmekmis bunlar hiç sorun değil.

• quote:

Hocam rahat ol azcık. Zaten seni oraya "al bu kasa bu da müşteri hadi bakayım " demiyorlar. Gösterirler bu böyle şu şöyle diye. Sıkıntı yapma.
  • quote:

Hocam sen cihaza okutuyorsun ürünleri sonra cihaz topluyor hesabı sonra müşteri 50 tl verdi diyelim orada cihaza 50 yazıyorsunuz cihaz para üstünü hesaplayıp size gösteriyor, sizde kasadan veriyorsunuz parayı. Alışır öğrenirsiniz dert etmeyin. Herkesi almıyorlar şanslısınız. Bende başvurdum ama geri dönen olmadı.

• Anladım hocam çok sağol. Peki taksit,iade vs. durumlarda ne yapacağız. Gerçi gösterirler orda.

• Çok sağol hocam . Kasiyerlik yapan bir tanıdık bozuk para , 5lik vs. cikmiyomus bazen para üstü veremiyorsun öylece kaliyosun ve müşteriyle papaz olabilirsin dedi. Bu ne demek hocam ?

Valla gittim mağazaya eleman lazım mı dedim kasiyer dun işten çıktı felan dedi iyi oldu geldiğin vs dedi form verdi doldurdum bakalım nolcak :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.