Şimdi Ara

Kotamızdaki kesim tarihini ögrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kotamız ayın kacından sonra 0 lanıyor nasıl ogrenecegiz onu ?yani misal 25inden 25ine 50gb kota sınırım varya bunun 25i oldugu nerde yazıyor ttnet kota sorgulamaya girdim orda bir bilgi yok

• up
  • kota aylık olarak sıfırlanır ayın 1 inde 0 dan baslar.
  • valla bunu ben de merak ediyorum, mesela şu an net hızlı diye seviniyoruz ama belki de önümüzdeki ayın kotasını harcıyoruz nerden anlıycaz bunu?
    tam olarak ayın 1'in de mi 0'lanıyor kotalar?
  • Eğer bir şey indiriyorsanız ayın son günü 12 den önce modeme res atın, yoksa indirmiş olduklarınız öbür aya yansır. Kotalar ayın ilk günü sıfırlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 28 Nisan 2012; 1:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

valla bunu ben de merak ediyorum, mesela şu an net hızlı diye seviniyoruz ama belki de önümüzdeki ayın kotasını harcıyoruz nerden anlıycaz bunu?
    tam olarak ayın 1'in de mi 0'lanıyor kotalar?

bende ondan soruom
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Eğer bir şey indiriyorsanız ayın son günü 12 den önce modeme res atın, yoksa indirmiş olduklarınız öbür aya yansır. Kotalar ayın ilk günü sıfırlanır.

su an rahat rahat ındırebılırız o zaman 50gb yı zaten gectık bisey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen kesinmi bu bilgi hocam yakma bizi sonra 1ay 1mb ile fena ahımızı alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Eğer bir şey indiriyorsanız ayın son günü 12 den önce modeme res atın, yoksa indirmiş olduklarınız öbür aya yansır. Kotalar ayın ilk günü sıfırlanır.

su an rahat rahat ındırebılırız o zaman 50gb yı zaten gectık bisey olmaz

Şu an bir şey olmaz eğer olursa benim kotadan ekleme yaparız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.