Şimdi Ara

KOTALI NETE GEÇTİM.PSİKOLOJİM BOZULDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 lira internet 20 lira telefon derken toplam netlimitsiz 1mbit netten vazgeçtim aylık 29 lira olan 4 gb kotalıya geçtim.

ama psikolojim bozuldu.biraz forumda dolaşıyorum.biraz faceye bakıyorum biraz haber okuyorum hop 200-300 mb net gidiyor.hiç bir şey yapmıyorum.son messi-villa tartısmasını izleyeyim dedim 2 dk video izledim 40 mb gitti.

sürekli kotaya bakmaktan bıktım beyler bu nasıl iş.4 gb kota mı olur? ben mi çok kullanıyorum anlamadım ki

• 4 gb kata ancak 2005 yılında ideal idi şimdi en az 20 gb ama oger telekom bunu anlamak istemediğinden bizede yansımıyor
  • ben daha önce senin gibi denedim kardeşim ama başarısız oldum. ilk ay kotayı aşmadım sonraki aylar hep aşmaya başladım. sonra böyle olmayacak deyip net6 paketine geçtim onuda aşmaya başladım. en sonunda pes ettim komple iptal ettirdim
  • bende kotalıdaydım da her ay oratalma 7 gb yapıyodum evdekilir canına tak dedi limitsiz aldık kotalı kulanıcaksan reklam engeleme falan kur onunda faydası olur video izleme
  • beyler ablam para bırakmıs 150 tl borcları ödeyip neti iptal ettiriyorum birazdan gidicem çarşıya.2 sene doldu bu ay.ne yapalım kadar de bu da varmıs

netsiz bilgisayarın içine edeyim
  • bende kotalı kullanıyorum 5-6 senedir ama hiç kotayı geçmedim. Eğer internette çok çok fazla takılıyorsanız kotayı geçmeniz muhtemel , ama öyle facebooka foruma haber sitelerine vs bakmayla kota geçmez. arada bir video izlemeylede kota geçmez. kota ancak online oyunlarda , film izlemede ve sürekli başında oturursan geçer.
  • 12 GB kotalı kullanıyorum ama digiturk play'e maçlar için abone oldum, kota 11-12'ye dayanınca (daha ay sonuna 1 hafta var) benim de psikoloji bozuldu :))))) galiba artık limitsiz tarifelere gözatma zamanı geldi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharky25ant -- 24 Eylül 2012; 14:44:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 internetim çok yavaş
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4gb ne abi. 6 tane 700mb lık film indirsen biter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf1653

4gb ne abi. 6 tane 700mb lık film indirsen biter..

indirme kardeşim niye indiriyorsun ? kotalı kullanan adamın filmle oyunla işi olmaz olursada ay sonu fatura kabarık gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.