Şimdi Ara

KOTA YÜZÜNDEN KAFAYI YİCEM..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 3 gb kotalı adsl var..2 aydır 5.3 gb civarı oluyor kota..halbuki %1000000000000000000 eminim en fazla 3 gb civarı olması lazım...webde sörf yaparken çok fazla mb oluyormu aca ba??? neden bukadar uçuık oluyor bu kota.....

• Sörf yaptığın sayfaya göre değişir ama sörf yapmakla o kadar büyük fark oluşmaz.
  • bunun çeşitli nedenleri olabilir.sen en başta şifreni değiştirerek başla bence.sonra msn de karşı tarafa açtırdığın kamera nette izlediğin tv vs de fazlasıyla download oluyor haberin ola.çünkü bunları bilmeyenlerde oluyor da ondan sölüyorum.biliyorsan sorun yok.sitelerde ise sitenin içeriğinin yüklü olmasına bağlı olarak kotan artar.ama sitede gezmekle bukadar download olmaz yane öle sölim.downlarına hakim ol ne indirdiğini bil.ama ilk işin şifreni değiştirmek olsun bu dediklerimi yapmıyorsan.
  • nete tv izlemek gercekten cok mu goturuyo ya
  • Arkadaşım bu sorunun aynısı bende de war her ay 2 gb 1 gb olurdu hatta okul olugu için 500mb oldugu da oluyor bu 1 aylık tatilde 5.500 gb oldu benimki nasıl oldu anlamadım ama bu sorun 512 ye geçtikten sonra oldu telekom u aradık ole birşey olmaz dedi ama ben yazın 15 tatildekinden 2 kat daha fazla kullanırdım bu kadar olmaz dı 512 olduktan sonra :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.