Şimdi Ara

Kota sayfama baktım ve Şokk !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ayın 1 i ve saat 16:00 itibariyle kota bilgilerime bakayım dedim. 752 mb kullanılmış gözüküyor. Ama bu mümkün değil. Bugün hiç download yapmadım.
    Bu telekom nasıl yapıyor? Kullanımı kafalarına göre mi yazıyorlar ? Bu arada Sizin kota ne alemde ?

Telekom a

• bir iki gün önce yaptıgın dowlondlar bu gun yansımıştır..

zaten öyle oluyor..
  • şifreni değiştir arkadaşım
  • 1-2 gün önce değilde bana birkere oldu baya da kötü hemde bağlantıyı gece 12 sonrası kestiysen eğer 30 kasımı 1 aralığa bağlayan gece de o zaman tüm kotalar aralığa işleniyo.banada eylüle girerken 350 mb civarı birden girmişti tavsiye ayın son günü 8-9 da bağlantını kes son saatlerde de downloada kasma işini garantiye almak istersen tabi.
  • bende bakayım kotamda bi anormallik varmı
  • benimde 60mb gözüküo hiç internete bugün girmememe rağmen
  • 2005 Kasım 816.116.602
    (778,309 MB) 3.743.385.037
    (3,486 GB)
    2005 Aralık 9.860.522
    (9,404 MB) 46.965.384
    (44,79 MB)

yaw daha 1 gun önce 400 mb boş alanım vardı kasım ayında.. gene sokmuşlar 486 mb yı lanet olasılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burada biri bahsetmişti sanırım 28inden sonrası mı ne öteki aya yazıyomuş.
  • Dün gece bastırdım hemen, ay bitmeden 300 mb çektim. Girdim baktım normal benimki
  • son bi kaç güne yüklenmeme rağmen çok şükür bişe yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

burada biri bahsetmişti sanırım 28inden sonrası mı ne öteki aya yazıyomuş.

yok bee okadar da değil sadece son gün akşam 8 gibi kesin bağlantıyı gene açın.son 3-4 saat yüklenmeyin diye tavsiye ediyorum.ben gece vakti bile kulanıpta ay soınuna dahil olduğunu gördüm.ama bazı arkadaşlar sanıyo ki telekom ayıklar hangisi hangi aydı diye.bağlantı ne zaman kesilirse o zaman kota aktarılıyor.sen 30 unda başlarsın 1 aralık 2-3 gbi gece kesersin bağlantıyı işte o zaman fazla download yaptıysan hepsi aralığa girer.buna dikkat

• aha girdi valla daha bişi olmamış yaw 28 mb
  • Peki bu kotaya nasıl bakılıyor?Banada söylermisiniz?
  • Asıl şok budur, geçen ay başındaki kota sayfasındaki benim durumum...-2,5GB Gösteriyor...1 Kasım itibari ile hız arttırımı yaptılar ya...İşte o günün kota sayfasından alınmıştır...Milleti kotalıya geçirmek için ellerinden ne geliyosa yapıyorlar yaa...Benim adsl 256 sınırsız...Kota sayfasındaki açıklamalarada dikkatinizi çekerim...Aşağıda

Açıklamalar:
    1) Aylık transfer miktarı, limitli ya da limitsiz, tüm tarifelerdeki kullanıcıları
    bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgiden yararlanarak, limitli tarife kullanıcıları, limitlerini görebilir,
    limit tarifede olmayan kullanıcılar ise, tarife seçim kararlarını alabilirler.

(Örn: Limitli tarifede olmayan bir kullanıcı, aylık download miktarının 3GB'ın altında olması
    durumunda limitli tarifeye geçmeye karar verebilir.)

2) Upload miktarı bilgilendirme mahiyetinde olup, ücretlendirmeye tabi değildir.

3) Ay içerisinde, bağlantınız halen aktifse, son 12 saatteki transferleriniz bu rakama dahil olmayabilir.
    Kesin rakam, bağlantınızı kapatmanız durumunda, yada ay sonunda ortaya çıkacaktır.

4) NetLimiter, DuMeter ve benzeri programlarla yapılan ölçümlerle transfer miktarınız arasındaki
    farklılıklar bulunabilir. Bunun sebebi, bu programların %10-15 civarındaki TCP/IP başlık
    fazlalıklarını (header overhead) ve tekrar transferleri (retransmission)
    hesaba katmamalarından kaynaklanmaktadır.
    Neticede, sistemdeki kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 1 Aralık 2005, 23:46:55 >

• Bakında TT ne hallere düştüğünü görün...Kotalı abone kazanmak için yaptığı şaklabanlıklara bakın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 1 Aralık 2005, 23:45:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: only_smile

Peki bu kotaya nasıl bakılıyor?Banada söylermisiniz?

http://adslkota.ttnet.net.tr
  • 2005 Kasım 1.423.656.241
    (1,326 GB) 5.333.488.237
    (4,967 GB)

Telekom ve kota sistemine
  • ben de bugün girdiğimde -3,5gb gördüm...kasımda 40gb'ın üstünde veri indirmiş bulunmaktayım,daha fazlası aralık'a onlar eksi hesap göstermeye devam etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scribble -- 2 Aralık 2005, 0:16:39 >
  • bende raslamıştım böle eksi durumuna
  • tarih 26/11/2005 kota sayfasına bakıyorum 2,002GB, internetten 450mb'lık oyun indiriyorum (oyun 9 parçalı rar dosyası 9x50=450mb) 28.11.2005 günü yani 2 gün sonra kota sayfasına bakıyorum 2,005mb olmuş... yani tam bir komedi... umarım telekom faturada bana şaka olsun diye bir süpriz yapmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 2 Aralık 2005, 9:31:06 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.