Şimdi Ara

kota ıle ılgılı plz yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa herkese arkadaslar bız bır modemden 3 kısı baglanıyoruz ve kota asılıyor her ay bası prograblem oluyo sızden ıstedıgım bı kota bprogramı yokmu kımın daha fazla ındırıgı kımın nekadar ındırıdıgını gosteren fılan_???

• sınırlı kota tek bana bile yetmıyor 3 kisiye nasıl yetsin bence sınırsıza geçin siz..
  • ne olursa olsun 20lira arttırabilirsin parandan.ordan burdan kırparak. sınırsıza geçin.
  • ben sızden kımın kotayı daha fazla actıgını ogrene bılecegım bı pro arıorum:S
  • Donanımda değilde sorununuzu yazılım genelde aktarırsanız sanırım daha net cevaplar alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe® -- 28 Eylül 2007; 1:38:28 >
  • tamadma burdan yanıt weya bı lınk gelsın plz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aklıma şöyle birşey geldi. 3 kişide bilgisayarına DuMater programını kursun. Bu program download ve upload miktarlarınızı gösterir. Sizde birbirinizi takip edersiniz.

DuMater indirmek için

Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeWe® -- 28 Eylül 2007; 12:33:13 >
  • Kardeş ayıp yaw 3 kişi kotalı internet kullanırmı 2 günde anasını ağlatırsınız siz zati hemen sınırsıza geçin önerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.