Şimdi Ara

Kot pantolonlarda 1 alana 1 bedava - n11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Markayı bilmiyorum, muhtemelen bilen de azdır. Ama 2 pantolon kargoyla 64 TL'ye geliyor. Denemekten zarar gelmez diye düşünerek aldım.

Daha dün Mavi ve Levis'e gittim. Kotlara 67-79 diyor. Bildiğin mangal başında yelleyen 60 yaş amca kotu.. Beğendiğin kot pantolonda direkt 169-179 u görüyor.

Güzel modeller var bakın derim

LİNK

• mangal başında yelleyen amcalar o pantolonları 2-3 sene giyebiliyolar, bu linklerdeki pantolonlar kaç gün gider sence peki?
  • Markanın likralı pantolonları çok hoş tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 11 Mart 2015; 17:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

mangal başında yelleyen amcalar o pantolonları 2-3 sene giyebiliyolar, bu linklerdeki pantolonlar kaç gün gider sence peki?

oooovvvwwwwwvvvvv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

quote:

mangal başında yelleyen amcalar o pantolonları 2-3 sene giyebiliyolar, bu linklerdeki pantolonlar kaç gün gider sence peki?

oooovvvwwwwwvvvvv

yaw bırakın kac sene giyecekse giysin siz onu boşverinde mangal başındaki amca pişirdiğinden hopur hopur nasıl götürüyor ondan bahsedin :) acıktım ya

• Kalıpları nasıldır? Normalde 42-32 giyiyorum. Mangal başında kullanmalık alayım :D
  • kot demek zaten marka demek
    başına kot pantolon yazan adamdan pantolon alınmaz yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç gündür duruyor bu n11de kotlarda sıradan esas 1+1 marmarcada giyim vardı 9.90 1+1 şeklinde onu açmayıp sunu açıyorsunuz ilginç gerçi geçen fiyatı dün 19,90 yapmıslar konu açma adetim olmadığı için forum sallamıyor heralde dedim :)
  • ben kotcu ahmetten aliyom kotlari on numara cok guzel ve kaliteli adana da bilenler bilir 20 - 25 tl arasi

• 30tl ye altinyildiz kot 50tl ye levis 501 aldigim icin buz gibi geldi

• Beden kısmındaki bel mi boy mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes mangal başında yelleyen amcaların çocugu , yegeni, herkes köylü , hepimiz aslında kardeşiz
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Kampanya hala devam ediyorsa linkini paylaşabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

quote:

oooovvvwwwwwvvvvv

yaw bırakın kac sene giyecekse giysin siz onu boşverinde mangal başındaki amca pişirdiğinden hopur hopur nasıl götürüyor ondan bahsedin :) acıktım ya

amca oradan ayrılmaz bide. gel ye dersin yok şunlarda pişkin öylede der. o sırada 1kg gider

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

quote:

quote:

oooovvvwwwwwvvvvv

Bizde, mangal basinda ben olurum genelde, amca da degilim, o kottan da giymem ama pişerken götürdüğüm dogrudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 11 Mart 2015; 19:07:35 >

• Mangallikmı bunlar

• mavi nin pantolonları 6ayda dağılıyor.
    eriyor kağıt gibi.

babamın zamanındaki pantalonlara senelerce bişey olmuyormuş.
    kardeşten kardeşe geçiyormuş hatta :)
  • 13 sene once maviden aldigim pantolonu gecen hafta yegene verdim.
    deforme, yirtik, renk solmasi yok.

7 8 senedir giydigim levisler'da duruyor.

Bunlar haricinde, colins ltb gibi yerlerden aldigim kotlar 2 senede mefta oluyor.

Birde bu kotlar herkese yakismiyo.
    Duduk gibi oluyo bazilarinin ustunde.

• quote:

Orijinalden alıntı: 33ahmetselim33

Markayı bilmiyorum, muhtemelen bilen de azdır. Ama 2 pantolon kargoyla 64 TL'ye geliyor. Denemekten zarar gelmez diye düşünerek aldım.

Daha dün Mavi ve Levis'e gittim. Kotlara 67-79 diyor. Bildiğin mangal başında yelleyen 60 yaş amca kotu.. Beğendiğin kot pantolonda direkt 169-179 u görüyor.

Güzel modeller var bakın derim

LİNK

defactonun düzenli kampanyalari oluyor kardeş, 20- 30 arasına gelir kotlar, zaten şu forumu düzenli takip eden her zaman ucuza alır

• kaliteyi bilmiyorum ama akşam akşam borca girdik 6 taksit.
    pazarda satılanlardan iyidir umarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.