ömrün at üstünde geçmiş sanki sorun bacaklarında kardeş
panpa o bacak ne lan öle
Gayet normal duruyor sen dar paca istiyosan git daralttir ben de boru paca pacalrin bi miktar uste birikmesini istiyorum bana gore de oyle guzel
quote:
Orijinalden alıntı: ERTAN84
panpa o bacak ne lan öle
Küçük yaşta futbola başladım 6 sene oynadım onun zararı işte
Paçaları kestir biraz hacı.
kalçan büyük baldırların ince olduğu için sana tavsiyem slim,super slim giy.LTBde güzel modeller var.
kotun boyu sana uzun üzerinde büyük duruyor saga sola kaymasıda dar olması paça boyu 20 nin altın da güzel durmaz giydigin ayakkabıda kaba olmayan kibar bi ayakkabı oldugunda tam istedigin gibi olcaktır
Sorun pantolonda değil ondan iyi durmuyo Bacaklar gövdeye göre daha uzun bu sorun bendede vardı ama body ile kurtardım sanada öneririm Kot pantolon çeşitleri var şalvar kotlar gibi ama tamamen onlar gibi değil o şekil bişey alırsan farkı kapatırsın.
aşağıdaki gibi demişsin de aşağıdaki herif manken olum
Yazmışlardır diye tahmin ettim ama kimse gerçeği yazamamış. Düşman olacağını bile bile gerçeği yazıyorum.
Kusura bakmada tipin bozuk. Biraz dik dur. Paçaları 5 cm kadar kısalt. Altına samoa tipinde bir ayakkabı bul, üstündekini çöpe at ve beyaz dik yakalı bir gömlek al üstüne nar çiçeği(kırmızının parlak olanı, ferrari kırmızısı) yada parliament mavi bir triko geçirdikten sonra gel buraya tekrar bakalım.
Kot uzun olduğu için olmasın
B senin zayıflığından kaynaklanmıyor sadece, ayaktayken fark ettin mi paçaya doğru potluk olmuş, bu kesimden ve kalıbından kaynaklanıyor kot pantolonun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme