Şimdi Ara

Koşu bandı Altis Sd 5000 2,5 hp hakkında bilgi istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Koşu bandı almayı düşünüyoruz. Hepsiburada.com da Altis Sd 5000 2,5 hp ürün fiyatı bakımından uygun gözükmektedir. KDV dahil 720 TL dir. 1195 adet gibi ciddi bir yorum almasıda dikkatimi çekti.

Altis Sd 5000 2,5 hp Masajlı Motorlu Mp3 Çalar Koşu Bandı +Twister hediyeli

ürünün eğimi manueldir. otomatik olmaması çok önemlimidir. ürünün zemini yumuşatılabilir olandan mıdır? Eklem ağrıları yaşanabilinir mi?

Bu ürünü kullananlar, Altis marka koşu bandına sahip olanlar yada koşu bandı konusunda tecrübeli olan kullanıcılar karar vermemde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar

• kimse yok sanırım kullanan
  • 5 GÜN ÖNCE ALDIM PAZARTESİ GELECEK SD 5000 2.5 HP HEPSİBURADADAN BAKALIM NASIL KULLANINCA SÖYLERİM .KUZENİMDE AYNI ÖZELLİKLERDE DYNAMİC VAR GAYET GÜZEL KULLANIŞLI VE FAYDALI LAKİN KOŞU BANDINA AYAKKABISIZ ÇIKMAK İYİ DEĞİL KUZENİM ÇIKMIŞ 45 DAKİKA 6KM/H İLE AYAGININ ALTI ŞİŞMİŞTİ ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyasar58

5 GÜN ÖNCE ALDIM PAZARTESİ GELECEK SD 5000 2.5 HP HEPSİBURADADAN BAKALIM NASIL KULLANINCA SÖYLERİM .KUZENİMDE AYNI ÖZELLİKLERDE DYNAMİC VAR GAYET GÜZEL KULLANIŞLI VE FAYDALI LAKİN KOŞU BANDINA AYAKKABISIZ ÇIKMAK İYİ DEĞİL KUZENİM ÇIKMIŞ 45 DAKİKA 6KM/H İLE AYAGININ ALTI ŞİŞMİŞTİ ...

Ürününüz geldi mi? Geldi ise ilk izlenimleriniz nedir? Tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyasar58

5 GÜN ÖNCE ALDIM PAZARTESİ GELECEK SD 5000 2.5 HP HEPSİBURADADAN BAKALIM NASIL KULLANINCA SÖYLERİM .KUZENİMDE AYNI ÖZELLİKLERDE DYNAMİC VAR GAYET GÜZEL KULLANIŞLI VE FAYDALI LAKİN KOŞU BANDINA AYAKKABISIZ ÇIKMAK İYİ DEĞİL KUZENİM ÇIKMIŞ 45 DAKİKA 6KM/H İLE AYAGININ ALTI ŞİŞMİŞTİ ...

bende merak ediyorum.
    ürünle ilgili görüşleriniz nedir. bizde almayı düşünüyoruz ama kararsız kaldık baya.
  • Gayet iyi bence kilo vermeye yardimci fln.urunun fiyatida iyiydi ben aldigimda 729 du memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürünü kullanan arkadaşlar tavsiye ederler mi? diz de ağrı yapıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.