Bildirim
Koşu ayakkabısı önerisi lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
hiç önerisi olan yokmu -
reebok ayakkabılar performans olarak çok iyi ama çabuk çöküyor.ilk performansını en fazla altı ay korur ama sanma sonra kötü oluyor yine iyi. -
reebok reezig es geçerim -
Beyler bana da koşu ayakkabısı lazım yeni konu açmıyayım dedim sizce hangi marka ve model f/p açısından tatmin edicidir ? -
komşu ayakkabısı diye okudum -
nike lunarfly -
Reebok ZigTech var. -
Puma Faas 500 var. ayakkabı cidden iyi bende aynısı var hem çok hafiftir hem çok güzel hava alır koku yapmaz ve de koşarken seni öne doğru iter yani tam bi koşu ayakkabısıdır şimdi yollacağım linkte 90$ filan yazar ama bakma sen ona ben 90 liraya aldım çok memnunum tavsiye ederim
http://www.zappos.com/puma-faas-500-steel-grey-puma-silver-liquid-blue bu da link bak tipine bende aynısı var tek fark altı gri turuncu değil
-
Merhaba,
Ben Adidas Jett M aldım oldukça memnunum
Ayrıntılı incelemesi de burada: Adidas Jett M Inceleme
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- diyette şinitzel yenir mi
- lazerle hemoroid ameliyatı olanların yorumları
- gözlükte odak noktası hatası nasıl anlaşılır
- kulak deliği kaç günde kapanır
- büyük siyah arı
- dünyanın en büyük vinci
- havadan su üreten cihaz
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X