Bildirim
Kostümlere kaç rp harcanmış nasıl öğreniriz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Destek ekibine sorarsan cevap yazıyorlar sanırım ne kadar para harcadığına dair. -
güzel soru cidden. -
http://lolskingenerator.com/
Bu siteye girip hesabında bulunan kostümleri seç ve Generate'ye tıkla. Hem skin listesini hem de kaç RP harcadığını gösteriyor.
Ama İndirimden mi aldın yoksa normal mi onlar falan ayarlanmıyor. Asıl fiyatlarıyla. -
37.850 harcamışım ki yarısı west' e olsa :D -
82.240 diyi. + 2450 de dj sona dersek = 84.690 -
88.555 + 2450 DJ Sona birde bunun herolara da verilmiş Rp si var. Rahat 100k Rp harcamışımdır. -
170k rp ne kadar ediyor -
ben sayıyorum bile millet 80-90kdan bahsediyor. vay arkadaş paraya bak -
42k çıktı ama hemen hemen yarısı kadar harcamışımdır indirimsiz kostüm almadım. -
47k rp -
10390 rp mi ne enayimiyim skine para vericem -
Parayla aldıklarım 3220 rp hepsini indirimli almıştım zaten -
lolskinviewer.com -
-
109.345 ne kadar ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
77-78K RP iyi para harcamışım buna ek olarak IP/XP takviyeleri var şampiyonlara harcadığım RP'ler. İyi para yatırmışım oyuna -
144710 + 20000 de herolara gitse... Moralim bozuldu şimdi Ayrıca pax jax pax siviri kaç rp den sayıyor acaba
Weste geçip dönme run page 6 defa isim değişme of of
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 28 Şubat 2015; 21:20:45 >
-
-
10000000 rp
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- scrim ne demek
- troll isimler
- feedlemek ne demek
- wild rift meta şampiyonları
- pre ne demek
- riot mmorpg
- ping düşürme
- lol sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X