Şimdi Ara

KOSTRAL az deil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamın eziq eziq dolaştığı zamanları hatırlarım adamdan humanlar ne çekiyo bilseniz pathos ta oynuyanlar tanır
    tam üç kağıtcı 3 nova atıyo
    http://img363.imageshack.us/img363/9628/200742111416vu3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpachino-tr -- 23 Nisan 2007; 20:11:20 >

• bileom bunu yaw bide komutan oldu eşşege bindi ama humanlar luferi bastılar..
  • http://img363.imageshack.us/my.php?image=20074211168lc3.jpg
    ne düpe ama hepsi bende şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpachino-tr -- 23 Nisan 2007; 20:12:27 >
  • Sen neden bahsediyosun lan humanlar ne çekiyomuş bundan git az neyin ne olduğunu öğren de geL
  • görüyoz savaşta adamın mage clanı yeter KELEBEK yetiyo humanlara ben görüyom bi tane asas var arkadaş KELEBEK te 74 lvl oda iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: DgCn31

bileom bunu yaw bide komutan oldu eşşege bindi ama humanlar luferi bastılar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arakdasım lutfen neyın ne olduğunu oren kostrala 1500 1600 malıceyle 2200+ vuran asaslar var msla

arkandayım vurur rahat Bende Vururum (Ama arkandayım kadar olamadık daha )

UnknownSoldier
  • Sen o kadar buss + scroollarını nerden buldun DUPERSİN KESİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Sen o kadar buss + scroollarını nerden buldun DUPERSİN KESİN

tabiki düperim pathosta bilen bilir
  • 1.Duper adam o itemlarla
    2.Kostral hakkında bise diyemem ama ona 2 atıgımda oluo... Bide bu konuyu acma nedenini daha anlamıs deilim...
  • ya pathos ta KELEBEK ii clan gercekten ama komutanlar bnce cok gereksizler eşşege binmekten baska bişi yaptıkları yk savaştan kacıolar bn AnK i gördüm paramunda kaçmıs fln diolardı adama bide yukardan cok gereksizce igrenc ona buna as ler ve espriler ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeletbons

Sen neden bahsediyosun lan humanlar ne çekiyomuş bundan git az neyin ne olduğunu öğren de geL

humanlar ondan az cekmiyo demekki adam sembol cıkarmıs kurdugu clan ilk 5 te asıl sen neden bahsediyon.
  • KOSTRAL kelebek clanı genellikle mage ama warior pek yok asas var 2-3 tane gerisi mage 1-2 tane priest var bildiğim öle
  • KOSTRAL sağlam adamdır 61 lvl halini bilirm ben o zamanlar 57 lvldim hakkıyla kastı diye biliyorum KELEBEK clanıda sağlam clan mageleri fare gibidir kes kesebilirsen tam kesecekken diğer arkadşı 100 metre öteye çeker sen yetişicem diye koşarsın ancak healler çoktaaaan hpyi fullemiştir vs vs ...
  • bnde KELEBEK clanındayım sen neden bahsedtgini alayamdım
    KOSTRAL sağlam aynı zamanda çok iyi biri bilip bilmeden yorum yapma
    sen o resimde o küfürü demişsinde ne oldu...
  • kelebek ii clan ona girmek için bi yerimi yırtmstım 59 ardream char dedim bb dedi
  • bencede kostral da bişilikler var
  • siz böle sölüyorsunzda hiç kendisi ile birebir konuşmuşlugunz varmı neye dayanarak bu lafları sarfediyorsunz anlamş degilim
    başarılı insanlara hep taş atılır...
  • kostralın görev staffı +8 dir..70 staffından bahsediyorum..Üstelik 3 nova atıyor..Eski kral..Ve de ilk sahibi o değil..Charını sattı biliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.