Şimdi Ara

köstek değil, destek olma zamanı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derbiden sonra yenilgi siniriyle Samet Hoca'ya haksız eleştirisel konu açmıştım. Burdaki arkadaşların yorumlarını okuyunca yanlış olduğunu anladım. Dediğiniz gibi adam daha ne yapsın? Elimizde oyuncu var da oynatmadı mı? Sene başında 5. liği başarı sayarken, şimdi şampiyonluk gidiyor dememiz bile başarı değil midir? Umarım değinmek istediğim bir nokta da var, takımın topa sahip olmayı öğrenmesi lazım. Eminim Samet Hoca da bunu görüyor ve bişeyler düşünüyodur. Ben bu takıma da hocamıza da 2-3 yıl süre verdim. Boşverelim başarı gelmesin ama takım YD'nin etkilerinden borçlarından kurtulsun yeterki. Bu genç takım tecrübe kazandıkça elbet başarı da gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

Derbiden sonra yenilgi siniriyle Samet Hoca'ya haksız eleştirisel konu açmıştım. Burdaki arkadaşların yorumlarını okuyunca yanlış olduğunu anladım. Dediğiniz gibi adam daha ne yapsın? Elimizde oyuncu var da oynatmadı mı? Sene başında 5. liği başarı sayarken, şimdi şampiyonluk gidiyor dememiz bile başarı değil midir? Umarım değinmek istediğim bir nokta da var, takımın topa sahip olmayı öğrenmesi lazım. Eminim Samet Hoca da bunu görüyor ve bişeyler düşünüyodur. Ben bu takıma da hocamıza da 2-3 yıl süre verdim. Boşverelim başarı gelmesin ama takım YD'nin etkilerinden borçlarından kurtulsun yeterki. Bu genç takım tecrübe kazandıkça elbet başarı da gelecektir.

senin ağzını yirim

samet hoca zaten iyi bir hoca ne görüyosak o da görüyo ama dediğin gibi elinde malzeme yok dün demiş adam zaten Almeida olmayınca mahalle takımı gibi oynuyoruz diye bu sadece almeida için geçerli değil ilk 11 de 2 kişi eksildimi bu takım çok zor maç kazanır olsun varsın seneye daha iyi olucaz sabırlı olun millet

• En sinir olduğum şey de bu malzeme yok konusu.. Olcay, Escude, Sinan Kurumuş, Mehmet Akgün, Batuhan, McGregor, Uğur Boral daha sayayım mı ?

1) Bu oyuncuları kim aldırdı ?

2) Toplam kaç milyon €'ya mal oldu ?

3) Samet kenardan bir müdahaleyle maç kazandırdı mı ?

4) Sezon başı çift santrafor oynayacağız sözünü neden yuttu ?

Onu istemem, transfer istemem, bu takım bana yeter diyip fakir edebiyatıyla Başkan'ı kandırabilirsin ama o kulübe de kalamazsın AYBABA!
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafasıGüzel

En sinir olduğum şey de bu malzeme yok konusu.. Olcay, Escude, Sinan Kurumuş, Mehmet Akgün, Batuhan, McGregor, Uğur Boral daha sayayım mı ?

1) Bu oyuncuları kim aldırdı ?

2) Toplam kaç milyon €'ya mal oldu ?

3) Samet kenardan bir müdahaleyle maç kazandırdı mı ?

4) Sezon başı çift santrafor oynayacağız sözünü neden yuttu ?

Onu istemem, transfer istemem, bu takım bana yeter diyip fakir edebiyatıyla Başkan'ı kandırabilirsin ama o kulübe de kalamazsın AYBABA!

saydığın oyunculardan işe yarar sadece olcay var o da oyunda. uğur boral sakat, mc gregor kaleci. batuhan zaten kiralıktı faydalanamadık göndirildi, escude yedek olarak alındı. Sinan kurumuş da yeni geldi.

Demek istediğim zaman lazım. Sürekli teknik direktör değiştirerek bir yere gelemedik. Bırakalım biri kalsın tkaımın başında, bir futbol ekolü oturtsun, ona uygun oyuncu yetiştirelim...

• gs maçı kadrosunun bir açıklaması yok kusura bakmayın.
    sen lig başından beri bir sistem kurmuşsun çıkıp derbi maçta sistemi bozup m.aygün'ü sağ bek yapıyorsun,sağ bek hilbert'i sağ açık, holoskoyu da forvet yapıyorsun.

m.akgün kaç maç oynadı da o sahaya m.akgün ile çıkıyorsun?

hilbert en son ne zaman sağ açık oynadı?

peki holosko en son ne zaman forvet oynamış hatırlayan var mı?

almeidan sakatsa sinan kurumuş'u koyarsın almeida'nın yerine olur biter. böyle sistemi baştan aşağı allak bullak etmenin gereği ne?

samet hoca menemendir-takım arkadaşlığı vs. bunları iyi yapıyor ama maça göre taktik açısından zayıf...ha ben samet hocayı samet hoca düşmanlarıyla tartışmam şu an kalmalı ama bu hatalarından da ders çıkartmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

gs maçı kadrosunun bir açıklaması yok kusura bakmayın.
    sen lig başından beri bir sistem kurmuşsun çıkıp derbi maçta sistemi bozup m.aygün'ü sağ bek yapıyorsun,sağ bek hilbert'i sağ açık, holoskoyu da forvet yapıyorsun.

m.akgün kaç maç oynadı da o sahaya m.akgün ile çıkıyorsun?

hilbert en son ne zaman sağ açık oynadı?

peki holosko en son ne zaman forvet oynamış hatırlayan var mı?

almeidan sakatsa sinan kurumuş'u koyarsın almeida'nın yerine olur biter. böyle sistemi baştan aşağı allak bullak etmenin gereği ne?

samet hoca menemendir-takım arkadaşlığı vs. bunları iyi yapıyor ama maça göre taktik açısından zayıf...ha ben samet hocayı samet hoca düşmanlarıyla tartışmam şu an kalmalı ama bu hatalarından da ders çıkartmalı.

Bu konuda haklısın. Gerçekten iki derbi maçında da çok kötü kadroyla çıktı. Hatalarından ders çıakrdığı sürece arkasındayız ama hataları tekrarlarsa o zaman eleştiriler normal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.