Şimdi Ara

Koskoca İstanbul'da staj bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye stajım var zorunlu hazirana kadar bir bulup gerekli evrakları müdür yardımcısına verip halletmem gerekiyor, adam akıllı staj yeri bulamıyorum. Bana uygun işyeri de başka kıta yakasında (başka kıtaya da gitmek yasak). Anadolu yakasında iş bulamıyorum. Kafayı sıyrıltmak üzereyim saçlarım beyazladi bu lise yüzünden. Daha sorumluluk sınavları+yks de var omg çok güzel hayatımı zehir edilişini izliyorum çaresizce.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İş ilanları uygulamaları ve Facebook grupların da takıl, hatta normal iş ilanlarına da başvur, dönüş yaptıkların da stajyerlik için başvuru yaptığını belirt, ihtiyacı olan karşılıksız bırakmayacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kariyerde yok indeed de yok.. ne yapacağımi bilmiyorum ya yoruldum artık aramaktan

• YALVARIRIMMM NE OLUR BANA İŞ VERİN BULAMIYORUM İSTEDİĞİNİZ HER İŞİ YAPARİM.. NE OLUR SADECE MEZUN OLABİLMEK İÇİN İŞ İSTİYORUMMMM

• arda4552_ A kullanıcısına yanıt
    İşin Olsun ve Facebook gruplarına bak.

Bunlar da da bir şey bulamazsan, ülkemizin ilk 2 sırasında yer alan partilerin ilçe başkanlık binalarına git.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bakıyorum her tarafa bulamıyorum bir türlü hep kriterler kadın bayan çalışan, üniversite öğrencisi ağlayacağım sinirden gerçekten..

• İş bulursam varya bana iş veren adamın elini opucegim artık sevinçten.. adam akıllı iş yok hep üniversite öğrencilerini istiyor.. tanıdık da yok gireyim bir yere çok bunaliyorum.. bilişim alanım, alanimla ilgili da çok iş ilanı da yok yaw ne yapacağım bilmiyorum büyük ihtimalle 1 Senem boş yere yok olcak Allah bekasını versin bu stajin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4552_ -- 18 Nisan 2024; 19:43:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da hangi üniversite?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Telegram grupları da aktif

• Linkleri varsa atabilir misiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.