Şimdi Ara

Koseb hibe kredisi....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni girişimciler için koskeb 30 bin tlye kadar hibe ediyormuş.
    Bende tam bilmiyorum şartlarını.
    Araştırıyorum bu konuda fikirlerimizi burada paylaşırsak çok iyi olur diye düşündüm.
    Mesela bu koskebden yararlanmış birileri vardır belki aramızda onlarında bilgilerini paylaşmaları bizim için artı olacaktır.

• öyle deme yüreğime inecekti az daha... canlı ithalat ihracat işine girmeyi düşünüyorum ufak yollu pet hayvanlarında sonucunda bende hekimim diploma vs sıkıntı yok (6ay sonra elimde diploma). Napak panpa girekmi araştır sen öğrenci adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraybal

Arkadaşlar yeni girişimciler için koskeb 30 bin tlye kadar hibe ediyormuş.
    Bende tam bilmiyorum şartlarını.
    Araştırıyorum bu konuda fikirlerimizi burada paylaşırsak çok iyi olur diye düşündüm.
    Mesela bu koskebden yararlanmış birileri vardır belki aramızda onlarında bilgilerini paylaşmaları bizim için artı olacaktır.

akrabam alıcak bu senelerdir var 30.000 TL ye kadar karşılıksız parayı veriyorlar (Aldıgınız malın Fişi Karşılığında) . 70.000 TL de geri ödemeli şekilde veriyorlar . :) ilk önce gidip girişimci bir hocadan ders alıyorsunuz 2-3 ay öyle bişeydi . 2-3 ay sonra size diploma veriyorlar o diploma ile en geç 2 sene içince parayı alıyorsunuz :)
  • hayvandoktoru kullanıcısına yanıt
    Olum tabi arastirdik

Olay su senin sermayen oluryor

Devletten destek amacli bu krediyi aliyorsun

Sermayene gore kredi aliyorsun

Bunun belli bir yuzdesi senin giderlerine ve calismalarina gore sana hibe ediliyor

Hibe max. 30 bin lira buda senin sermayen ve cektigin kredinin tutarina bagli

Yani oyle havadan sana 30 bin vermiyorlar. Cektigin krediyi oduyorsun ama ihtiyacina gore belli bir kismini almiyorlar senden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rektal muayene kullanıcısına yanıt
    deme la biz gene odaa küçücük akvaryumda balığımızı üretelim o zaman
  • eraybal kullanıcısına yanıt
    30 bin hibe veriyorlar ama birkaç şart var 10 günlük bir eğitim veriyorlar buna katılmanı şart koşuyorlar en başta sonra destek veriyorlar destekte şöyle ilk önce parayı sen harcıyorsun faturayı kuruma götürüyorsun sonra kosgep bunun %60 ını sana geri ödüyor yani direkt parayı vermiyorlar önce sen de sermaye olması lazım bu arada erkeklerde %60 kadınlarda % 70 geri ödeme oluyor. 50b tl harcadıysan toplamda bunun % 60 ı olan 30 binini geri ödüyorlar bu 30 bin üst sınır yani 100 b harcasan da 30 geri ödeme yapacaklar

bir de 30 bin i şöyle bölmüşler 3 bini kuruluş giderleri 12 bini temel giderler 15 bini temel işletme araçları ve makineler
  • Evet aynen arkadaşın anlattığı gibi.Ama bazı alan kişiler koskeb in bu parayı zor ödediğini dile getirmiş ne kadar doğru acaba? çok uğraştık falan diye yazmışlar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akbank Konut Kredisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hibe kredi stratejileri için; ---->>> Hibe Kredi
  • 50.000 TL hibe + 100.000 TL faizsiz/4 sene ödemesiz. Toplamda 150.000 TL destek.
    Önce ücretsiz 3-4 günlük eğitimi almak lazım.http://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/baglanti/ugeliste
    buradan eğitimleri takip edin.
    Eğitim sonrası iş kurana destek var. İş kurmadan da başvuruluyordu ancak değişiyor bu durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.