Şimdi Ara

KÖRÜKLÜ SÜSPANSİYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERCEDESİN VİAONODA VE VİTONUN 163 PS ARACLARINDA KULLANDI BU KÖRÜKLÜ SÜSPANSİYON NASILDIR DİER SÜSPANSİYÜNLARA GÖRE FARK VE KONFOR YARATIRMI ?

• Şöyle söyleyim 2011 Viano sahibiyiz ve 2007 E-Class'tan konfor olarak bi kalır yanı yok diyebilirim.Her ikisine binen kullanan biri olarak söylüyorum bunu.Süspansiyon indirme kaldırma fonksiyonuna sahip.Caravelle felan konforda su dökemez Viano'nun eline.

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Şöyle söyleyim 2011 Viano sahibiyiz ve 2007 E-Class'tan konfor olarak bi kalır yanı yok diyebilirim.Her ikisine binen kullanan biri olarak söylüyorum bunu.Süspansiyon indirme kaldırma fonksiyonuna sahip.Caravelle felan konforda su dökemez Viano'nun eline.

anladım dostum bunu söylede tabir edebilirmiyiz şöyle uzun yolda çısır çısır giden bir araç ?
  • caravelleye bu suspansiyon sistemini koymadiklarina gore bi ise yaramiyo demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Körüklü süspansiyon değil de Viona'da hidropnömatik süspansiyon var. Arkaya yükleme yapmak için aracı alçaltabiliyorsunuz. Viona zaten minibüs değil panelvan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Körüklü süspansiyon değil de Viona'da hidropnömatik süspansiyon var. Arkaya yükleme yapmak için aracı alçaltabiliyorsunuz. Viona zaten minibüs değil panelvan.

bu bahsettin havalı süspansiyon degilmi yani konfora katkısı yokmu
  • Viano ve Vito'da kullanılan süspansiyon tipi şekildekidir.

KÖRÜKLÜ SÜSPANSİYON

KÖRÜKLÜ SÜSPANSİYON

Avantajları :

- Çok daha iyi konfor sağlar.
    - Elektronik destekli bir sistem olduğu için stabilize olmayan yollarda, yol pürüzlülüğünü olabildiğince sönümler, sabit sürüş yüksekliği sağlar.
    - Ayarlanabilir yükseklik olanağı sağlar.
    - Daha iyi yol tutuş sağlar.

Dezavantajları :

- Daha fazla yer kaplar.
    - Maliyeti daha fazladır.

Diğer markaların bu süspansiyon tipini bunca artısına rağmen tercih etmemesinin sebebi, bu dezavantajlarıdır. İkisi de üretici için çok önemlidir.

• Otobüslerdede bu süspansiyondan var diye biliyorum. Hydropneumatic ile benzerliği olsada çok farklılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDream -- 3 Haziran 2012; 14:00:54 >
  • vitoda da var mı bu süspansiyon?makyajlanmadan önceki halinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre356

vitoda da var mı bu süspansiyon?makyajlanmadan önceki halinde?

Dostum Dün mercedes bayindeydim 163 ps olan vito da var bu olay
  • Bu sistem sadece 04-13 Viano ve Yeni kasa 163 PS'lik vito'da var bende viano'da kullanıyorum çok memnunum yol tutuşu caravelle'nin zıpladığı viraja ufak araba gibi giriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.